Porsche 911 GT3 mo tofo uma: tusi lesona pe otometi?

Anonim

O le Porsche 911 GT3 o lo'o avanoa nei i le lua-clutch gearbox. Purists mataala: Porsche ua filifili e faia se sui mo tofo uma i ituaiga e lua o felauaiga: tusi lesona ma otometi.

O le faia o se 911 GT3 fa'atasi ai ma na'o le fa'aliliuina otometi e le'i avea lava ma manatu sili ona lelei, ae maise lava mo tagata fiafia i le uiga masani o le aveta'avale. Mo lena fa'alogo malosi, ua filifili Porsche e toe fo'i i tu ma aga fa'ata'ita'i tuai tuai. O le a maua le fiafia o le aveta'avale mama i le lumana'i i le Porsche 911 GT3.

O le Porsche Doppelkupplung (PDK) otometi faʻasalalau, faʻaopoopo i le televave, e le masalomia le faʻafaigofieina o le taʻavale ma faʻateleina le maualuga o le faʻamafanafanaga o le avetaavale. E foliga mai e ofoofogia, o le tulaga sili ona lelei o faʻatinoga e maua e pusa otometi e mafua ai le faʻagesegese o le mou atu o pusa tusi lesona i totonu o taʻavale e sili atu ona taʻaloga ma sili atu le malosi.

Seʻi o tatou tuʻu manino lenei mea: e fa ituaiga o faʻasalalauga otometi: o le masani masani e faʻaaogaina se torque converter, o loʻo i ai foi le mea e taʻua o le "CVT" lea e faʻaogaina ai se faiga o suiga faifaipea, sili atu pe itiiti ifo tutusa ma mea e mafai ona tatou mauaina i luga. se scooter. E iai foʻi a matou mea e taʻua o tusi taʻavale pailate, lea e mafai ona taʻua o se atigipusa tusi lesona, sei vagana ai le mea moni latou te faʻaogaina se tekinolosi e faʻatautaia ai le gaioiga o le pipii ma otometi le faʻaogaina o le suiga. Ae o le sili ona taʻutaʻua o le mea e taʻua o "double clutch" gearboxes, lea e sau saʻo mai le lalolagi o tauvaga.

Vaai foi: Autumn, o le vaitau e sili ona fiafia i ai mo penisini

Toe fo'i atu i Stuttgart, o le fuafuaga a Porsche o le gaosia o le 911 GT3 fa'atasi ai ma le fa'aliliuga otometi, o se mea faigata tele mo tagata mama e fa'amama. O lenei maketi maketi e talisapaia le fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le va o le taʻavale ma le avetaʻavale ua faʻamalosia ai le kamupani gaosi oloa Siamani e toe mafaufau i ana mea e ave i ai le faamuamua. O lenei vaega leo o tagata faʻatau oe, faʻaeteete, o loʻo i ai le lagolago atoatoa a le Reason Automobile (#savethemanuals), e masani lava ona manaʻo i le GT3 e toe foʻi ma se pusa faʻataʻitaʻi.

"O le GT3 e tumu i faiga e talafeagai i luga o le ala, ae mo tagata mama, atonu o loʻo i ai se mea o misi. O le mea moni, ina ia ausia nei manaʻoga, o loʻo fuafua e Porsche se faʻataʻitaʻiga faʻatapulaʻa lomiga e taʻua o le 911 R lea o le a iai se faʻataʻitaʻiga o le afi GT3 ma se pusa tusi lesona. Andreas Preuninger, Ulu o Porsche GT Polokalama

E pei ona taʻua muamua e matou, o se lomiga faʻatapulaʻa lea ma le GT3 DNA ma le atigipusa tusi, faʻapea o le Porsche 911 R, lea o le a tuʻuina atu i luma o le isi Porsche 911 GT3.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili