E maua e Ford Focus RS se pusa fa'apitoa e fa'atatau i le fa'atinoga

Anonim

A maeʻa le augatupulaga fou o le Ford Fiesta, o le faʻafouina o le Focus e foliga mai o le isi luitau tele mo le American brand. Na iloa e le aiga toʻaitiiti o Ford lana faʻasologa ma taʻaloga taʻaloga i le silia ma le lua tausaga talu ai, ae tusa ai ma le Ford Performance o le Focus RS e tele lava mea e tuʻuina atu.

"E sa'o lava le tagata fa'atau"

Mo le taimi muamua, na filifili Ford e faʻalogo i fautuaga a tagata faʻatau eseese i luga o "blogs, forums and Facebook groups". Faatasi ai ma faitioga autu o le leai o se mea e loka ai le tagata lava ia i luga o le axle pito i luma, ma o le "faʻaaliga faʻatinoga" fou e faʻamalieina lena lava talosaga.

E ala i le faʻatonutonuina o le taʻavale o loʻo tuʻuina atu i le pito i luma, o le faʻaogaina o le tagata lava ia na faia e Quaife e faʻaitiitia ai le gau o le traction ma le faʻalavelave o le understeer, fesoasoani i le faʻaogaina o le malosi o le 2.3 EcoBoost engine. Ma e talanoa e uiga i le afi, o le tasi e tumau pea. O loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu le 350 hp o le mana ma le 440 Nm o le malosi. O le saoasaoa mai le 0-100 km/h e tumau pea ile 4.7 sekone.

"Mo i latou e fiafia tele i le avetaʻavale, o le faʻapipiʻi faʻainisinia o loʻo tuʻuina mai e le LSD Quaife e faʻafaigofie ai ona faʻavavevave i tulimanu i totonu o se matagaluega ma faʻaogaina le tele o le saoasaoa i fafo. O lenei seti fou e ofoina atu foi le sili atu le mautu ma le pulea o masini i lalo o le mamafa o le taofi ma o le a fesoasoani i avetaavale e saunia le taavale mo le fa'ase'e fa'aaoga Drift Mode."

Leo Roeks, faatonu o le Ford Performance

O le Focus RS o lo'o maua i le masani Nitrous Blue lanumoana, fa'atasi ai ma se spoiler pito i tua uliuli ma tutusa mataitusi RS i itu, uili u'amea 19-inisi, fa-piston Brembo monobloc brake calipers ma nofoa Recaro.

O tau o le Ford Focus RS faʻatasi ai ma lenei "pepa faʻatinoga" e faʻamoemoe e iloa latalata i le faaiuga o lenei masina.

Faitau atili