O le ala o le Alpine A110 e ala i le Top Gear sa vave ma afi

Anonim

Ua lata mai le iuga mo se tasi o ala sili ona lauiloa i luga o le paneta ma i lona tulaga o le a tatou vaʻaia ai se fale faʻalavelave. Ae o lo'o galue pea le ta'amilosaga i le vaitau o Top Gear. taimi lelei mo le Alpine A110 faʻaalia le mea e taua i luga o le taʻutaʻua taʻutaʻua i lima o - ma e le mafai ona ese - Le Stig.

O le Alpine A110 o loʻo i ai mea uma e alu i ai mo le faʻatinoga lelei o le matagaluega. E ui o le 252 hp na tuʻuina atu e lona 1.8 turbo afi e foliga mai e le tele i nei aso, ae e matua mama lava.

I lona tulaga sili ona masani, o le A110 naʻo le mamafa 1080 kilokalama (DIN standard - leai se avetaavale, ae o vai uma ma le 90% tane suauʻu atoa), lea e faʻaopoopoina i ai se ogatotonu maualalo o le kalave ma se faʻataʻitaʻiga faʻavave e fitu-saosaoa lua-clutch gearbox.

Alpine A110

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

O le a le umi ole Alpine A110?

O le maualalo o le mamafa e faʻavave ai le taʻavale taʻavale Farani laitiiti - 4.5 s mai le 0-100 km / h ma le 250 km / h le saoasaoa maualuga - lea e tuʻu ai i luga o le maualuga o masini e pei o le Porsche 718 Cayman S, sili atu le malosi (350 hp) , ae sili atu foi le mamafa, ma le 1385 kg (DIN), ma le Alfa Romeo 4C, ma le 240 hp, ae sili atu le mama i le 993 kg (DIN).

O le malosi ma le aoga o le A110 na faʻamaonia i le taimi faʻaaloalogia na ausia i totonu 1 minu ma le 22.9 s , fa'atulagaina ia lava pe tusa o le afa i le va o le au Siamani ma Italia. O le 718 Cayman S na vave ausia se taimi o le 1 min ma le 21.6 s, ma e ui lava i le mamafa o le 4C, e leʻi sili atu i le 1 min ma le 24.8 s.

E sili atu le talafeagai atonu o le siakiina o le atinaʻeina o taʻaloga atoa. Ole taimi ole Alpine A110 e tutusa lelei ma le Ferrari F430 F1, lea e manaʻomia se V8 ma le 490 hp e faʻamaeʻa ai le taimi tutusa. I se isi faaupuga, o le afa o cylinders, e itiiti ifo i le afa o le suiga ma le sili atu nai lo le afa o le horsepower na lava e tutusa ma le "junior" supersport o le toeitiiti 15 tausaga talu ai.

fa'aumatia i le afi

O le isi mea taua i le ala o le Alpine A110 e Top Gear, o se tasi lea o iunite na mu i le taimi o le pueina o ata, a o Chris Harris (i le uili) ma Eddie Jordan (co-driver) sa faia se tasi o Monte Carlo Rally faapitoa, i le faaiuga o Ianuari.

E le o iai lava se lipoti faaiu i le mafuaaga o le mu, ae na o le taimi lava na mu ai le A110, na maua e Chris Harris se lapataiga o le faaletonu o le eletise. Na tatalaina e Top Gear se ata puʻupuʻu e faʻaalia ai nei taimi.

Faitau atili