O le matou fa'ata'ita'iga muamua sa fa'apenei. E te manatua?

Anonim

I lenei tusiga tatou te toe foi i tua i le 2012. I lena taimi, o matou tausaga na latalata i le 'luasefulu' nai lo le 'tolusefulu' - ma sa sili atu foi o matou lauulu…. a o le Tusi Ta'avale, e le'i atoa se tausaga.

E ui i le talavou o Razão Automóvel, o faailoga muamua o le "soifua maloloina" (faitau, lauiloa) o la matou lomiga na amata ona aliali mai. Ina ua mavae ni nai masina o le tusitusi e aunoa ma le "paʻi" i soʻo se taavale - i aso nei o le faʻaaliga e matua ese lava - ua oʻo i le taimi e fai ai la matou suʻega muamua.

Maʻeu se tofotofoga!

O le faʻataʻitaʻiga muamua na "laa i luga" le faletaavale a Razão Automóvel o le Toyota GT-86. E ta'ua lea e amata i le vae taumatau… i le ala, uili taumatau! E te fia iloa pe na faapefea ona alu? O a matou manatu muamua ia.

I lena aso, na aveesea uma masalosaloga: o le Mafuaaga Taʻavale e faʻaauau, tusa lava po o le a le tau. Ma e tele naua le oo mai iinei… matou te manatua o lena taimi sa matou galulue ai i le ao ma tusitusi i le po e faafailele le miti o se tasi aso o le Taavale Mafuaaga o le matou galuega autu. Po le moe, tupe teu fa'afaigaluega e aunoa ma se fa'amaoniga o le toe fo'i mai, o uo, aiga ma uo teine e faitio i le taimi na matou gaoi ai mai ia i latou. Sa le faigofie…

Na tatou toe faia ea? Ioe ioe.

Lima tausaga mulimuli ane…

I le lima tausaga mulimuli ane, na ma toe foʻi ai i le nofoaga o solitulafono. Na matou toe fesili ia Toyota mo se GT86 (peita'i o le igoa fa'ata'ita'i na leiloa le va'aiga) ma alu i le Kartódromo de Palmela, mo se "Su'ega Muamua, lima tausaga mulimuli ane".

O le vaiaso a sau o le a matou taʻuina atu ia te oe le mea na i ai le toe foi i Palmela ma le taavale lava e tasi, ae o le lima tausaga o le poto masani faaopoopo. Taofi le ata lea e "fa'aoso lou fia'ai"...

O le matou fa'ata'ita'iga muamua sa fa'apenei. E te manatua? 15633_1

Faitau atili