Le muamua Tesla Model 3 ua uma ona tuʻuina atu. Ae o lenei?

Anonim

Ma sa usitai Elon Musk. Na folafola e le Pule Sili o Tesla e amata le gaosiga o le Model 3 i le masina o Iulai ma na ausia lena sini. O le faaiuga o lenei vaiaso, i se sauniga faʻasalalau, na ia tuʻuina atu ai ki o le 30 Model 3s muamua i a latou tagata fou.

O tagata faigaluega ia a Tesla lava ia, o le a avea foi ma suʻega beta, o lona uiga, o pailate faʻataʻitaʻi o le a faʻatagaina oe e faʻamalo uma pito talatala aʻo leʻi amata ona faia muamua ia Oketopa.

E umi le lisi faatalitali. O le tuʻuina atu o le Faʻataʻitaʻiga 3, ia Aperila 2016, na taʻitaʻia ai le 373,000 tagata na faia le tusi muamua - e tusa ma le 1000 tala - o se mea faʻapitoa e faʻatusatusa i le faʻalauiloaina o se iPhone fou. Ae o lena numera e lei taofia le faatupulaia. Na taʻutino Musk o le aofaʻi o tusi muamua o loʻo iai nei i le 500,000. I se isi faaupuga, faʻatasi ai ma faʻasalalauga faʻalauiloa fuafuaga, o le tele o tiliva e naʻo le 2018 e faia.

Fuafuaga o loʻo faʻatatau i le sili atu ma le 100 taʻavale o loʻo gaosia i le masina o Aukuso, e sili atu i le 1500 ia Setema ma mai lena taimi e faʻateleina ai le cadence seia oʻo i le 20 afe iunite i le masina ia Tesema. Ole sini ole 500,000 taavale ile tausaga e tatau ona mafai ile 2018.

Le muamua Tesla Model 3 ua uma ona tuʻuina atu. Ae o lenei? 15647_1

O loʻo faʻaauau pea masalosaloga e uiga i le gafatia o Tesla e faia le oso mai se tamaʻi faufale i se maualuga maualuga. E le gata ona o le fua o le galuega o le faʻapipiʻiina o se laina gaosiga e mafai ona gaosia ai le afa miliona taʻavale i le tausaga, ae faʻapea foi ona o le gafatia e taulimaina pe a uma le faʻatau. O faʻafitauli na mafatia ai le Model S ma le Model X ua iloa, o lea e manaʻomia ai le faʻalauiloaina o le Faʻataʻitaʻiga 3, lea o le a faʻaopoopoina le fiaselau afe o taavale fou i le tausaga, e sili atu. Ole Fa'ata'ita'iga 3 e mautinoa lava ole su'ega litmus sili mo Tesla.

Tesla Model 3

Tau avanoa mo le $35,000? e le atoatoa

Tuuina atu le numera muamua o poloaiga e tatau ona faʻatumu, sa tatau ona faʻafaigofie le laina gaosiga i le tele e mafai ai. Mo lena mea, na o le tasi le faʻatulagaga o le Faʻataʻitaʻiga 3 o le a gaosia muamua ma o le a tau e tusa ma le 49 afe tala muamua faʻamalosi, 14 afe tala sili atu nai lo le 35 afe na folafolaina. E na'o le fa'ai'uga o le tausaga e o'o atu ai le fa'asologa o avanoa avanoa.

O le $14,000 sili atu e aumai ai se pusa maa tele - faʻatagaina 499 km o le tutoʻatasi nai lo le 354 km o le faʻavae faʻavae - ma sili atu le faʻatinoga. O le 0-96 km / h e maeʻa i le 5.1 sekone, 0.5 sekone itiiti ifo nai lo le avanoa avanoa. Ole laina umi ole $9000 filifiliga, o le $5000 o totoe o le a maua ai le faʻaopoopoina o se afifi Premium. O lenei afifi e aofia ai mea faigaluega e pei o nofoa faʻapipiʻi eletise ma taʻavale, nofoa faʻavevela, taualuga panoramic, faʻalogo leo sili atu ma sili atu ona ufiufi totonu, e pei o laupapa.

E tusa lava pe o le gaosiga o loʻo i luga o le saoasaoa ma o faʻasalalauga uma o loʻo gaosia, o Tesla lava ia e faʻatatau i le Faʻataʻitaʻiga 3 o le ai ai se tau faʻatauga masani e tusa ma le $ 42,000 i le iunite, tuʻu i le tulaga, i le US, o le vaega D premium, lea e mafai ai. su'e talosaga pei ole BMW 3 Series.

O le Faʻataʻitaʻiga 3 faʻamatalaga

I le tausaga talu ai na matou iloa ai faʻataʻitaʻiga muamua ma le faʻataʻitaʻiga mulimuli o le Tesla Model 3, e leai se eseesega tele mai ia i latou. Ua fa'amalulu le isu faitio a le Fa'ata'ita'iga 3, ua va'aia e le ogalaau le fa'aleleia atili o lona avanoa, ma gaugau nofoa i le 40/60. Fa'aletino e lapopoa la'ititi nai lo le BMW 3 Series - e 4.69 m le umi, 1.85 m lautele ma 1.44 m maualuga. O le uili uili e umi, e oʻo atu i le 2.87 m ma folafola le tau o potu e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga Siamani.

Mo le taimi nei e na o le sau i tua-uili taavale - o le a maua uma-uili taavale i le 2018 - ma mamafa 1609 po o le 1730 kg, e faalagolago i le pusa maa. O le fa'agata pito i luma e ta'ilua ivi mana'oga, a'o le pito i tua e fa'aogaina ai le fa'atulagaina o lima-tele. O uili e 18 inisi e pei o tulaga masani, ma 19 inisi o se filifiliga.

Le muamua Tesla Model 3 ua uma ona tuʻuina atu. Ae o lenei? 15647_4

Ae o loʻo i totonu o loʻo tu mai le Faʻataʻitaʻiga 3, ave le minimalism i se tulaga fou. E leai se dashboard masani, na'o le tele 15-inisi totonugalemu touchscreen. Pau na o faamau o lo o maua i luga o le foeuli ma tua atu o lo o i ai laau e pei o isi taavale. A leai, o mea uma o le a maua na'o na'o le ogatotonu o le lau.

Tesla Model 3

E pei o le fa'ata'ita'iga o le Fa'ata'ita'iga 3 o lo'o sau ma mea uma e mana'omia mo nisi gafatia tuto'atasi - fitu mea pu'eata, luma radar, 12 masini ultrasonic. Ae ina ia maua le gafatia atoatoa o le Autopilot e te manaʻomia le totogiina atili. O LE Fa'aleleia Autopilot o lo'o avanoa mo se fa'aopoopoga $5000, fa'ataga ai le fa'atonutonuina o le folauga ma le fesoasoani i le laina-nofo. O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa 3 o le a avea ma se filifiliga i le lumanaʻi ma ua uma ona tau - o le isi $ 3000 i luga o le $ 5000. Ae ui i lea, o le maua o lenei filifiliga e le faʻalagolago i Tesla, ae i luga o le faʻaofiina o tulafono faatonutonu o le a aʻafia ai taavale tutoʻatasi.

Mo le au Potukale na muai tusi le Tesla Model 3, o le a umi le faʻatali. O fa'asalalauga muamua o le a na'o le 2018.

Faitau atili