Toyota Prius faasaga i Brabus G500 4×4². O ai e manumalo?

Anonim

Aso Toonai Iuni 3rd i Lonetona, Peretania. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le va o le Toyota Prius, i le UBER service ma le Brabus G500 4 × 4², o se suiga suiga o le Mercedes-Benz G500 4 × 4²-malo malosi uma, na faʻaiʻu i le fuli.

E tusa ai ma molimau i le vaaiga, o le G500 na tamoʻe se moli mumu, ma le Toyota Prius na le mafai ona aloese mai le faʻalavelave i le itu o le tele-tele fanua. O le mea e lelei ai, e leai ni faʻalavelave matuia mo soʻo se avetaavale - na latou o ese uma mai le faʻalavelave e aunoa ma se afaina.

O le ata pu'upu'u fefa'asoaa'i e fa'aalia ai na'o le fa'ai'uga o le fete'ena'iga, lea o le G500 4×4² ua uma ona soloia. E mafai ona tatou vaaia le tele o le faaleagaina o le pito i luma, taualuga ma le A-poutu - lea ua i ai nei se tulimanu faʻaalia - faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o se fale faatali pasi.

O le vitio na matou tuua i le faaiuga o loʻo faʻaalia ai foi le tulaga o le Toyota Prius, o loʻo i ai le tele o mea leaga i luma, ae foliga mai o loʻo i ai i se tulaga sili atu nai lo le Brabus G500 4 × 4².

Faitau atili