Lua miliona Toyota hybrids ua uma ona faʻatau atu i Europa

Anonim

E lua miliona hybrids na fa'atau atu o le fa'ailoga maualuga lea na ausia e Toyota i Europa. Le fa'atauina ma le tu'uina atu o le Toyota lua miliona hybrid na faia i lenei masina i Warsaw, le laumua o Polani, lea na maua ai o ia e se tamaitai, o Magdalena Soborewska-Bereza, o se tagata suʻesuʻe i meaola. fou Toyota C-HR hybrid , e le Pule Sili o Toyota Radosc, Maja Kleszczewska.

O se su'esu'ega a le Center for Automotive Research and Evolution (CARe) na fa'ai'u ai o Toyota hybrids e masani ona fa'agasolo i le sili atu i le 50% o le taimi i le 100% eletise, pe i totonu o se si'osi'omaga i le taulaga po'o fafo atu o taulaga.

E tusa ai ma lea lava suʻesuʻega, o le mea moni e le tatau ona faʻapipiʻi i totonu o le taʻavale, ona o maʻa e toe faʻaleleia i luga o le alu, faʻatasi ai ma le faʻalelei ma le filemu o le taʻavale, o nisi ia o itu e sili ona faʻatauaina e tagata faʻatau.

Toyota C-HR 2000000 2018

tuputupu aʻe faʻapitoa

O se faʻaaliga manino o le faʻatupulaia o Toyota hybrids i Europa o le mea moni o nei ituaiga o talosaga e fai ma sui o le 10% o faʻatauga a le faʻailoga i le 2011 ma i aso nei, 2018, faʻatusalia 47% - faavae, toetoe lava tasi i le lua taavale faatau atu e le faailoga Iapani.

Fa'apena fo'i ona saofagā i lenei tulaga, o se ofo fa'atupula'ia tele, o lo'o iai nei e valu Toyota ma le iva Lexus fa'ata'ita'iga . Mai le B-vaega, faʻatasi ai ma le Toyota Yaris Hybrid, i le ofo sili ona faʻapitoa, e pei ole Lexus LC500h.

E le o se mea e ofo ai le lua miliona Toyota hybrid fa'atau atu i Europa o le C-HR unit, aua o le taimi nei o lo'o sili ona fa'atau atu i le Toyota hybrid ofo. Mo la matou vaega, matou te fiafia ona o le faʻalauteleina o la matou ofo hybrid o loʻo faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi le tele ma le tele o avetaavale Europa. Faʻafetai i lo latou faʻalagolago ia i matou ma le taʻitaʻiga e le mafaaseseina matou te faʻatumauina i lenei vaega faʻapipiʻi, matou te faʻateleina le mautinoa o le a mafai ona matou sili atu i le matou faʻamoemoe o le 50% hybrids i le aofaʻi o faʻatauga i Europa i le 2020

Matthew Harrison, Sui Peresetene o le Toyota Sales & Marketing i Toyota Motor Europe

I le taimi nei, o le Toyota Motor Company ua faʻatau atu le silia ma le 12 miliona hybrids i le lalolagi atoa , talu ai, i le 1997, na amata faʻatau atu le Prius muamua, i Iapani.

Toyota C-HR 2000000 2018

I aso nei, o le faʻailoga Iapani e faʻatau atu le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga hybrid 34 i luga o 90 atunuu ma itulagi i le lalolagi atoa, ma saofagā i le fa'aitiitia e 93 miliona tone o CO2 fa'aoso.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili