Mai Estoril i Monaco i le McLaren Senna. Le malaga sili?

Anonim

Fa'atauina o le auala sili ona vave fa'amaonia "ta'avale tuuga", le McLaren Senna E saili, sili atu i mea uma, ia faʻaaloalogia se tasi o igoa sili ona taua i le Formula 1, o le Brazilian Ayrton Senna, e tolu taimi o siamupini o le lalolagi na maliu i le 34 o ona tausaga, ina ua maeʻa le sola ese ma lana Williams, i le 1994 San Marino Grand Prix .

Faatasi ai ma se gaosiga e gata i le 500 iunite, o le McLaren sili ona vave fausia i le taimi nei, na lagona, mo le taimi muamua, e le aufaasālalau faavaomalo, i le Estoril Autodrome. O le taamilosaga tonu lea na manumalo ai Ayrton i le F1 i le Grand Prix a Potukale i le 1985.

Ae o le tala i se tasi o McLaren Senna na auai e leʻi muta i le faʻasalalauga faavaomalo i Potukale. Ollie Marriage, faatonu o le British Top Gear, na faʻatagaina e alu ese mai le taʻaloga ma se tasi o iunite e faia se malaga umi i le pulega lea na taʻua e Ayrton Senna "fale", Monaco.

McLaren Senna Estoril Top Gear 2018

O le mea moni, 2414 kilomita i luga o le auala, sopoia Potukale, Sepania ma Farani, ui atu i le Pyrenees, lea na mafai ai e le tusitala ona lagona le pei o le aveina o se "taavale tuuga", ma le 800 hp, 800 Nm ma le 800 kg o le malosi, i aso uma o auala.

McLaren Senna e susulu i luga o le taamilosaga, ae e mafai ona ia faatalitonuina i luga o le auala? E tatau ona e matamata i le vitio. Lea, e oo lava i le Igilisi, e mautinoa lava le aoga.

Faitau atili