Lafoga tuto'atasi i ta'avale oloa mama

Anonim

E masani ona iloa o taavale laititi mama ua leva ona noatia i lafoga tutoatasi, o se lafoga ua matua faateleina i tausaga talu ai nei. Ae ui i lea, e foliga mai e le o manino tele i le aufaipisinisi lautele o nisi foi ituaiga o taavale oloa e noatia i lea lafoga faapitoa..

O le mea lea, i le amanaia o nisi uiga, o lau taavale oloa e mafai pe le mafai ona noatia i lafoga tutoʻatasi. E le gata i lea, afai o loʻo e mafaufau e faʻatau se taʻavale oloa mo lau kamupani, e taua le faʻamalamalamaina i le amataga pe leai pe leai foi mai sea lafoga. O se filifiliga sa'o e mafai ona fa'asaoina ni nai afe euros i lafoga!

Se'i o tatou va'ai po'o fea vaega o le ta'avale e matua'i ese ai.

Ta'avale e le o noatia i lafoga tuto'atasi

Afai e lafoga lau taavale ile Lafoga Ta'avale (ISV) ile tau fa'aititia po'o le fua faatatau, e te le toe totogiina lea lafoga fa'aopoopo. Peita'i, o lenei tuusaunoaga mai lafoga o le a fa'alautele atu fo'i i ta'avale e tolu pe fa nofoa e iai 'taavale ta'avale pe leai se ta'avale' po'o 'ta'avale tapuni' ma o lo'o totogiina i le ISV i le fua masani.

Ona mafaufau lea i faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai e le vaevaeina o lafoga o taavale.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ta'avale e le o noatia i lafoga tuto'atasi

  • O oloa mama e oo atu i nofoa e tolu;
  • O oloa mama e sili atu i le tolu nofoa, ma se pusa tatala pe leai se pusa (Ex: piki-up);
  • O oloa mama ma le mamafa mamafa o le 3500 kilokalama, o le axle (4 × 2) ma le pusa tatala poʻo le leai o se atigipusa (poʻo le faʻavaa) poʻo, pe a tapunia pusa, e leai se avetaʻavale ma pasese pasese (s) faʻapipiʻiina i le tino.

O le tulaga o Simão!

O Simão o le pule o le kamupani ‘’SimplexTA, Lda.’’ ma ua fa’amoemoe e maua se ta’avale mo le va’a a lana kamupani. Ae ui i lea, o lenei mea e le mautonu i le va:

  • Se ta'avale mama e lua nofoa;
  • Se ta'avale oloa mama e fa nofoa.

Na ia amanaia le lafoga tutoatasi i luga o taavale oloa mama ma na tuua ai o ia i ni masalosaloga e uiga i le filifiliga sili mo lana kamupani. Mafaufau o taavale uma e lua o loʻo i ai le tau o le 35 000 euros, na filifili Simão e faʻafesoʻotaʻi le UWU e lagolagoina o ia i lenei filifiliga!

Ina ua uma ona faʻasoa faʻamatalaga talafeagai mo lenei auʻiliʻiliga, na logoina e le UWU le tagata faʻatau e:

  1. E ala i le filifilia o le taavale muamua, o le a le noatia le kamupani a Simão i lafoga tuto'atasi i luga o le mauaina ma tau o le taavale;
  2. E ala i le filifilia o le taavale lona lua, o lau kamupani o le a noatia i lafoga tutoʻatasi aua, e ui lava ina manatu le IMT o se taʻavale oloa mama, e talitutusa lava ma se taʻavale pasese mama.

Faatasi ai ma le lagolago a le UWU, na maua ai e Simão ni tupe teu lafoga mo lana kamupani i le aofaiga o le 12,500 euros. I le fa'aopoopoina i le ulua'i fa'aagaga o lafoga, o le a le noatia oe i lafoga e tusa ai ma tau e te ono fa'atupuina i lea lava ta'avale.

Afai, pei o Simão, e te fia iloa pe o lau taavale oloa e noatia i lafoga tutoʻatasi, faʻafesoʻotaʻi matou!

E maua tala iinei.

Lafoga Ta'avale. O masina uma, iinei i Razão Automóvel, o loʻo i ai se tala a UWU Solutions i luga o lafoga o taavale. Talafou, suiga, mataupu autu ma tala fou uma e uiga i lenei autu.

UWU Solutions na amata lana gaioiga ia Ianuari 2003, o se kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga tau tupe. I luga o nei tausaga e silia ma le 15, o loʻo faʻaalia le tuputupu aʻe faifaipea, e faʻavae i luga o le maualuga o auaunaga na tuʻuina atu ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, lea na faʻatagaina ai le atinaʻeina o isi tomai, e pei o vaega o Faufautua ma Tagata Faigaluega i se Faʻagasologa Pisinisi. fa'atatau. Outsourcing (BPO).

I le taimi nei, o le UWU e 16 tagata faigaluega i lana auaunaga, faʻasalalau i ofisa i Lisbon, Caldas da Rainha, Rio Maior ma Antwerp (Belgium).

Faitau atili