O lenei tekinolosi sao mai Bosch o loʻo i ai se sao a Potukale

Anonim

E na'o le tu'ufa'atasiga o masini atamai, polokalama fa'akomepiuta ma 'au'aunaga o le a mafai ai mo le ta'avale tuto'atasi ona avea ma mea moni. O ai e fai mai o le Bosch , o lo'o faigaluega i elemene e tolu i le taimi e tasi.

O le faʻamatalaga na faia e Dirk Hoheisel, o se sui o le komiti faʻatonu a le kamupani, na ia taʻua e faapea "O auaunaga e sili atu le taua i le taʻavale tutoʻatasi e pei o meafaigaluega ma polokalama. O loʻo matou galulue i mataupu uma e tolu i le taimi e tasi ".

O lea la, ua ofoina mai e Bosch se faiga e mafai ai e le taavale ona iloa lona tulaga i le senitimita. O lenei faiga e siaki ai e tu'ufa'atasia polokalame, masini ma auaunaga fa'atasi, ma fa'amautinoa tonu le tulaga o le ta'avale.

Le Saofaga Potukale

O le sao a Potukale i le lumanaʻi o le avetaavale tutoʻatasi e sau i le vaega o meafaigaluega. Talu mai le 2015, e tusa ma le 25 inisinia mai le Bosch Technology and Development centre i Braga e nafa ma le atinaʻeina o masini fou e faʻaaogaina e Bosch e fuafua ai le tulaga o le taʻavale.

"O le gaioiina ma le faʻatulagaina o le taʻavale o le a mafai ai e le taʻavale tutoʻatasi ona iloa le mea o loʻo i ai, i soo se taimi ma soʻo se mea, ma sili atu le saʻo nai lo faiga faʻatautaia o loʻo iai."

Hernâni Correia, Taitai Au o le poloketi i Potukale

I le tulaga faakomepiuta, ua fausia e Bosch se seti o algorithms atamai e faʻagasolo ai faʻamaumauga e aoina mai e le masini gaioiina ma mafai ai e le gaioiga ma le tulaga o loʻo faʻaauau ona fuafua le tulaga o le taʻavale e tusa lava pe leiloa le fesoʻotaʻiga satelite.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I tulaga o auaunaga, o le kamupani Siamani o loʻo faʻatau i luga o le Bosch Road Signature, o se nofoaga e faʻavae i luga o faʻafanua na faia e faʻaogaina ai masini vavalalata faʻapipiʻi i totonu o taavale. O le Bosch Road Signature e fesoʻotaʻi ma se faʻaogaina o nofoaga e faʻavae i luga o le taʻavale taavale ma le faʻatulagaina o masini.

Faitau atili