Latalata i le gaioiga. Vitio 360º o le Hyundai i30 Fastback N i le taamilosaga

Anonim

O LE Hyundai i30 N Fastback o le sui fou o le Vaega N, o le lona tolu o gaioiga a Albert Biermann - ma ua uma ona matou faʻataʻitaʻiina, matamata i le vitio ...

E masani lava, e faʻasoa uma ana masini ma le i30 N "hatchback" - 2.0 l, turbo, 250 poʻo 275 hp, 353 Nm, ono-saosaoa gearbox - ae o loʻo i ai eseesega pe a faʻatusatusa i le "faʻailoga".

O nei mea e sau mai le tino fou. O le i30 N Fastback e 120mm le umi ma le 21mm pupuu, ma o le pito i tua e saofagā i se tau toso maualalo - o le Cx o le 0.297 i le 0.32 mo le hatchback.

O le Hyundai o loʻo i ai se tasi o nofoaga autu o suʻega i luga o le Nürburgring circuit, lea, i le faaopoopo atu i le faʻamalamalamaina o vaega eseese o lona malosi, e faʻaaogaina foi e suʻe ai le tumau o vaega uma - pe a mafai ona tatalia le faitau selau o vae o le "meamata lanumeamata", e mautinoa lava. ia saunia mo so'o se isi lu'itau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'asolo mai a'oa'oga i fa'atinoga

I le fa'aaliga a le Hyundai i30 N Fastback sa matou maua ai le avanoa e fa'ata'avaleina ai... ma fa'ata'ita'i ai. Na maua e Diogo le avanoa e aveese uma ai le faatinoga o le i30 N Fastback i le Circuito de Maspalomas, i Gran Canaria, Sepania, i luga o ni vae ma puʻeina uma gaioiga e tuʻu ai oe i tua o le uili - lelei, toetoe lava ...

O le isi 360º vitio o Razão Automóvel e tuʻu oe, i le tele e mafai ai, latalata i le gaioiga.

Faitau atili