Amata malulu. O le Toyota GR Supra na maua le 47 hp, ae latou te le maua mai ia i matou

Anonim

Toe fai tala fa'asolopito... E pei o le BMW Z4 M40i, e fa'apea fo'i le Toyota GR Supra o le a i ai tulaga eseese o le mana mo le 3.0 l twin-turbo inline ono-colinder, pe a faʻatau atu i Europa poʻo Amerika (United States of America).

I'inei, o le taʻavale taʻavale a Iapani e aveese mai le 340 hp mai le B58, ae i le US, amata i lenei tausaga, o le a siitia le malosi mai le 340 hp i le 387 hp, se faʻaopoopoga o le 47 hp. O lea e mafai ai e Toyota ona maua le lomiga tutusa o le B58 o loʻo faʻaaogaina e le BMW i le Z4 M40i.

Aisea e le mafai ai e i matou o Europa ona maua se Toyota GR Supra ma le tele o solofanua? Masalo ua uma ona e mateina ... le fa'aoso.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tala fou na faʻalauteleina i le taimi lava e tasi e pei o le faʻasalalauga o le faʻasalalauga o le Supra e fa i Amerika, o se faʻataʻitaʻiga ua uma ona faʻasalalau mo Europa. I le isi itu, o le a le maua e tagata Amerika le GR Yaris ma, e foliga mai, o le GR Supra e oʻo lava i "solofanua natia".

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili