E alu le Designer e su'e vaega leiloa o le Toyota GR Supra

Anonim

O LE Toyota GR Supra (A90) na faʻaalia i le tausaga talu ai, ae o le finauga o loʻo siomia ai e foliga mai e le manaʻo e alu ese ona, sili atu i mea uma, i le masini "faitaaga" ma lona "uso", le BMW Z4.

Ae ui i lea, o le feeseeseaiga e oʻo atu i tua atu o genes Siamani. O lona mamanu sa avea foi ma autu o felafolafoaiga, e ui ina sili atu pe itiiti foi le maliliega i le mataʻina o le vaai.

Ua uma ona matou taʻua iinei le tele o faʻaulu ma fafo o le ea, e pei ona aliali mai, o le tele o mea pepelo, o loʻo i ai mo naʻo mea faʻalelei. O le oʻo atu i le ute o lau mamanu, e sili atu le taua o le vaega o le GR Supra, o le amataga taua mo soʻo se mamanu lelei.

Toyota GR Supra A90 ma Toyota Supra A80
O le A80 o loʻo lafo pea se ata umi i luga o lona sui, le GR Supra.

Mo lena mea matou te le aumaia se tasi, ae lua vitio o le Sketch Monkey, le mamanu o Marouane Bembli. O ia lava na ioeina e le o ia o le tagata sili ona fiafia i le mamanu a Toyota GR Supra, e mafua ona o lona fua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le "faafitauli" e fesoʻotaʻi ma le manatu FT-1 lea na avea o se muse musuia mo le GR Supra fou. Ina ua faʻaalia e Toyota i le 2014, e leʻi taʻua lava o le a suitulaga i le Supra, ae o le faʻatagaga na autasi - afai e tatau ona i ai se Supra fou, e tatau lava.

Toyota FT-1

Toyota FT-1, 2014

Ae i le va o le FT-1 ma le GR Supra na matou maua, o loʻo i ai eseesega manino i tulaga o faʻatusatusaga - sili atu le ausia i le FT-1 - e ui lava i le faʻasoaina o autu tutusa.

O nei eseesega i vaega o loʻo tuʻuina atu e le fua: o le FT-1 e umi, lautele ma pupuu nai lo le GR Supra, i se vaega ona o lona faʻaaogaina o le 2 + 2 faʻatulagaina e pei o le Supra A80, nai lo se lua-nofoa mama pei o. le GR Supra A90.

Toyota FT-1
Toyota FT-1, fa'alauiloa ile 2014.

O le Toyota GR Supra e sili atu le faʻatusatusaina, e aunoa ma le faʻagaloina o le uili sili ona puupuu, e faʻasaga i ai i le tuʻufaʻatasia o elemene vaaia faʻaalia o le FT-1, e foliga mai e leai se avanoa e "manava". Ae o le aofaʻi atoa - uili uili ma le umi atoa, lautele o laina, ma isi - o le taulaiga lena o le Sketch Monkey.

GR Supra, le toe faʻatulagaina

I lenei vitio muamua, o le Sketch Monkey o lea e taumafai e "faʻasaʻo" le Toyota GR Supra, e taulaʻi i le vaega o le coupé, aʻo faʻaumatia nisi o le ea "inlets" e sausau ai le tino o le taʻavale taʻavale.

Toe amata

I le vitio lona lua - o le vitio muamua na faia i le tausaga talu ai, ina ua maeʻa le faʻaaliga a GR Supra - matou te vaʻaia o le mataupu o latou vaega o loʻo nofouta pea i le Sketch Monkey. Na ia filifili e toe asia le taʻavale taʻavale Iapani, o le taimi lea e ese le auala.

Nai lo le toe mamanuina o le Toyota GR Supra A90, o le amataga o le Toyota Supra A80, o le faʻaaloalo muamua. O se tasi o mafuaʻaga mo lenei mea e tatau ona fai, ona e faigofie ona mate, faʻatasi ai ma vaega sili ona lelei o le GT 2 + 2 mai le 90's, sili atu ona ausia nai lo lona sui. O lenei toe faʻatulagaina o le A80 o le a avea ma "na" sui i se Supra fou:

I'uga

O le a sou manatu i fofo e lua na fa'atuina e le Sketch Monkey? "Faasaʻo" le vaega o le Toyota GR Supra o loʻo i ai nei o le a avea ma auala i luma, pe tatau i le mamanu o le Supra fou ona i ai le A80 muamua e fai ma fua? Taofi ata mulimuli o talosaga e lua:

Toyota GR Supra toe mamanuina
Uili tetele, ma e taua tele, o se pito i luma tele, e "faʻasaʻo" le vaega a le GR Supra, e tusa ai ma le Sketch Monkey.
Toyota Supra MK5
O se peti i le evolusione, faʻafouina le nofoaga o le Supra A80, o le isi filifiliga e mulimuli ai le Sketch Monkey.

Faitau atili