O le a le mea o lo'o natia e le Supra's air inlets and outlets?

Anonim

Na fa'aaogaina e avea ma se tasi o fa'atonuga i le mamanu, fomu e mulimuli i galuega. O le mea moni o le mea moni o loʻo faʻaalia e le o taimi uma lea - naʻo le vaʻai vavalalata i taʻavale i luga o le auala e vaʻai ai. Le fou Toyota GR Supra e leai se eseesega.

O le mamanu o le taʻaloga, faʻafefeteina ma sili ona malosi, e tele ni tipi ma faʻaoga i luga o le tino, i le tepa muamua, o le a leai se faʻafitauli i le faʻapea o latou o le ea inlets ma outlets mo galuega malulu poʻo le aerodynamic - ae leai ...

O le mea moni, toetoe lava o latou uma e foliga mai e ufiufi. O lana galuega e foliga mai e mama atoatoa, faʻatasi ai ma le au taʻitaʻi o Toyota o loʻo faʻaalia o lona i ai o le a talafeagai ma le atinaʻeina o faʻatauvaga o le Supra.

E le o se mataupu fou, ua uma ona talanoaina e i matou, ae o lea ua toe aliali mai ona o le vitio (faʻaalia) o se youtuber, Jackie Ding, o le, e foliga mai ua fiu e fai atu ia te ia e "talatala" le tatalaina o lana tala talu ai nei. maua Toyota GR Supra, fa'aalia le "uliuli ma le pa'epa'e" le aoga o lenei fa'amalositino.

E pei ona ia fai mai, e oʻo lava i le tipiina o palasitika o loʻo ufiufi ai, e le mafai ona latou faʻatinoina le galuega tatou te faʻamoemoeina mai ia i latou. Pe pei o ni uili ea ea, po'o se ea e fa'amalo taofi, o ata fa'aalia a Jackie Ding o lo'o fa'aalia ai le fa'amatagofieina o nei mea i uiga - o se mea masani o le fa'atutuina o ta'avale i aso nei.

Faitau atili