Tulaga masani i Pebble Beach? E le aliali mai…

Anonim

I le "theory", le Pebble Beach Concours d'Elegance ose mea na tupu fa'apitoa i tala fa'asolopito ma ta'avale ta'avale. Ae o le faatupulaia o le lauiloa o le mea na tupu na tosina atu i ai ituaiga, lea i tausaga talu ai nei na "osoia" le mutia o Pebble Beach Golf Links, ae le o taavale o aso ua mavae, ae o isi o loo tulimatai atu mo le aso ma taeao.

I aso nei, o taavale faʻataʻitaʻi ua uma ona avea ma vaega o le mea na tupu, o loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa, e ese mai i masini o isi taimi - o nisi o latou seneturi ua leva. O lenei tausaga o le a leai se eseesega, ma o le Pebble Beach o le a avea o se laasaga muamua e le gata mo manatu fou, ae faʻapea foʻi mo faʻataʻitaʻiga gaosiga. Ma o se faʻataʻitaʻiga gaosiga tatou te amata ai.

BMW Z4

O le tausaga na teʻa nei na matou iloa ai le manatu, saʻo i Pebble Beach, ma toe foʻi mai le BMW i le mea na tupu e faʻafeiloaʻi ai i matou i le gaosiga o suiga - ma e iai foʻi le aia tatau i se vaʻaiga ata.

A post shared by 刘存亿 (@liucunyi) on

Atiina aʻe i faiga faapaaga ma Toyota, lea o le a maua ai le Supra - faalauiloaina o ia lava i se faʻasalalauga e le gata o teasers -, o le Z4 fou o loʻo faʻatusalia ai le toe foʻi mai o le faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga faigofie, ma e tusa ai ma le faʻailoga, sili atu le taulaʻi, lea e faʻapea, sili atu le ta'aloga

Fa'atofa i le uamea, toe fo'i i le tapoleni. E pei o le Supra, fa'amoemoe i-laina afi fa ma ono-kosi, turbocharged i taimi uma; ma i le pito i luga o le laina o le M Performance version - e le o se Z4M, e pei o le taimi ua tuanaʻi, ae o le Z4 M40i, e latalata ile 400 hp, e pei ona e faʻamaonia i le Instagram post i lalo:

A post shared by 刘存亿 (@liucunyi) on

Bugatti Divo

O le a le taimi mulimuli na e vaʻai ai i se Bugatti e sili ona lelei ile matagaluega? O mea uma e faasino i le toe foʻi saʻo ma le Divo. E tusa ai ma tala ma faʻataʻitaʻiga, o le eseesega e lava - vaʻaia ma le aerodynamic - e avea ma faʻataʻitaʻiga ese mai le Chiron, e ui lava e maua mai i lenei.

Bugatti Divo teaser 3 2018

SSC Tuatara

O le taimi mulimuli na matou va'ai ai i le SSC Tuatara o le... 2011. E fitu tausaga mulimuli ane o le a i'u ina va'ai i le lomiga fa'atino. Ma e pei ona i ai i le 2011, o le sini a le kamupani gaosi Amerika i Matu e tumau pea: ia avea ma taavale sili ona saoasaoa i luga o le paneta. O le a le uiga o le sili atu i le toetoe lava 447 km/h o le Koenigsegg Agera… E manuia?

SSC Tuatara
O le faʻataʻitaʻiga lea na faʻaalia i le 2011. O le a le eseesega o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le fitu tausaga mulimuli ane?

Audi PB 18 e-tron

Audi o le a faʻaalia se manatu fou ile Pebble Beach. Ma o le mea tatou te iloa e uiga i ai, i le faaopoopo atu i le eletise, o le a avea foi ma taʻavale taʻaloga sili.

Audi PB 18 e-tron

Mercedes-Benz

E le o iai lava se igoa, ae ua uma ona tuʻuina atu e Mercedes-Benz se tamaʻi teaser i luga o lana itulau Facebook mo le manatu o le a ave i Pebble Beach. Mai le (niiti) foliga na faʻaalia, e foliga mai o se auala e faʻamanatu ai le 300 SLR mai le 1955.

e le gata

E leʻi manaʻo foʻi Infiniti e tuʻua, ma e pei o Audi, o le a tuʻuina atu se manatu eletise, poʻo le eletise, e pei ona taʻua e le faʻailoga - o le a hybrid?. O le a avea foʻi ma faʻataʻitaʻiga muamua na faia i lalo o le taʻitaʻiga a Karim Habib, lona faʻatonu fou o le mamanu, ina ua uma ona faʻaaluina le tele o lana galuega i BMW, faʻatasi ai ma se taimi puupuu i Mercedes-Benz.

Infiniti Teaser concept car pebble beach

O loʻo tumau pea le taimi nei e faʻatali mo le isi 23rd o Aukuso, e iloa ai nei tala uma.

Faitau atili