BMW Vision iNEXT. Le lumanaʻi e tusa ai ma le BMW

Anonim

O LE BMW Vision iNext e le na o se isi manatu. E le gata ina avea o se faʻatekonolosi taulai i vaega o le a suia ai le alamanuia e faʻavavau - avetaʻavale tutoʻatasi, eletise eletise, fesoʻotaʻiga - ae o loʻo vaʻaia ai se faʻataʻitaʻiga fou e faʻalauiloa i le 2021.

E maualuga le taulaiga faatekinolosi, ae o le faatulagaga o le Vision iNext o loʻo faʻaalia ai se SUV - o se faʻataʻitaʻiga o loʻo folafola mai e faʻaauau pea le taliaina lelei o pisinisi i nai tausaga o lumanaʻi - faʻatasi ai ma fua tutusa ma le X5, e faʻaalia ai le toe faʻamatalaina o le faʻailoga faʻalua fatugaʻo, fa'atasi ai ma " fatuga'o ", pei o le iVision Dynamics concept na tu'uina atu i le tausaga talu ai.

Talu ai o le 100% eletise, o le fatugaʻo lua e le o toe faʻaaogaina lana matafaioi o se faʻaogaina o le ea, ma ua ufiufi nei, faʻapipiʻi se faasologa o masini e manaʻomia mo le faʻaogaina tutoʻatasi.

BMW Vision iNEXT

E itiiti lava faʻamatalaga faʻapitoa na faʻaalia. Matou te iloa o le a matou maua le 5th augatupulaga o le eletise eletise mai le BMW, lea o le a faʻaalia i le 2020 e le iX3, le eletise eletise o le X3 o loʻo iai nei. I le Vision iNext, 600 km o le tutoʻatasi na faʻalauteleina ma naʻo le 4.0s e oʻo i le 100 km / h.

O lo'o iai le BMW e fa'atupu manatu paionia ma fatuga e suia ai le auala tatou te mafaufau ai i le fe'avea'i. O le BMW Vision iNEXT o le isi la'asaga tele lea i lenei faigamalaga suiga, e fa'aalia ai le auala e mafai ai ona poto ta'avale i le fa'afaigofieina ma le matagofie o tatou olaga.

Adrian van Hooydonk, Sui Peresetene Sinia, BMW Group Design
BMW Vision iNEXT

Fa'aola ma Fa'afaigofie

O le BMW Vision iNext o le a le maua le tulaga 5, ae o le a tumau i le tulaga 3 o le avetaʻavale tutoʻatasi, lea ua faʻatagaina ai le faʻaogaina o le taʻavale tutoʻatasi i luga o le alatele (e oʻo atu i le 130 km / h) poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi (e mafai ona toso i luga i le le taʻavale ma taofi), ae manaʻomia le gauai atu pea o le avetaʻavale, atonu e manaʻomia le vave toe faʻaleleia o le taʻavale.

I le amanaia ai o lenei tulaga lua, o le Vision iNext e lua auala o le faʻaogaina, e taʻua o le Boost ma le Faʻafaigofie, o lona uiga, matou te tietie pe tulia, i le faasologa.

BMW Vision iNEXT

E sili atu ona tatou masani i le pito i luma, faatasi ai ma ona foliga mata'imu LED ma se fa'ai'u lapo'a lua "so'o'i". O le Vision iNext o le lona tolu lea o manatu/fa'ata'ita'iga e fa'aoga ai lenei fofo fou mo fatuga'o lua.

I le Boost mode, o lau e faʻatatau i le avetaʻavale o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i le avetaʻavale (pei o soʻo se taavale). I le Ease mode, o le foeuli e toe toso, o lau o loʻo i ai se isi ituaiga o faʻamatalaga, lea o loʻo taʻua e le faʻailoga o le Exploration mode - e taʻu mai ai nofoaga ma mea e tutupu i le eria lata ane - ma e oʻo lava i ulu ulu o nofoa pito i luma e faʻafaigofie ai fesoʻotaʻiga i le va o le. tagata i luma ma tua.

Fale po'o le potu malolo?

Ose tulaga o le a maua le malosi i le isi sefulu tausaga, faatasi ai ma le le maalofia o le faʻalauiloaina o taavale tutoʻatasi. O totonu o le taʻavale o le a faʻaleleia ma faʻatupulaʻia pei o se potu malolo taʻavale - e mafai ona avea ma avanoa mo malologa, faʻafiafiaga poʻo le faʻamalosi - ma le Vision iNext e leai se faʻalavelave.

BMW Vision iNEXT

O le taualuga mataʻutia tele e mafai ai ona taʻele totonu i le malamalama, lea tatou te siʻomia ai i tatou i mea e pei o ie ma laupapa - maitau le faʻamafanafanaga ogatotonu ... pe o se laulau i tafatafa? E foliga moni lava o se meafale. Faʻasoa i le faʻaaliga o le i ai i totonu o se potu poʻo se potu malolo, foliga ma mea o le nofoa pito i tua, lea e faʻalautele i itu.

O fea o iai fa'amau?

Faatasi ai ma le tele o tekinolosi ua fausia i totonu o le BMW Vision iNext, o totonu e iloga i le leai o ni faʻatonuga vaʻaia poʻo ni vaega faʻatonutonu, sei vagana ai na maua saʻo i luma o le avetaavale. O mea uma ina ia aua neʻi faʻalavelave pe faʻalavelave i latou o loʻo nofoia, faʻasaoina le manatu o loʻo i totonu o se potu malolo poʻo se potu malolo.

BMW Vision iNEXT
Shy Tech e "natia" tekinolosi, ma faʻatagaina e oʻo lava i ie poʻo luga o laupapa e fesoʻotaʻi

Tekinolosi e naʻo le "vaʻaia" pe a tatou manaʻomia, o le mea lea na taʻua ai e le BMW, ae le o se faʻalavelave, Matamuli Tech , po o tekinolosi matamuli. Ole mea moni, nai lo fa'amau po'o pa'i pa'i fa'ata'ape'apeina i totonu, o le fa'ailoga Siamani e fa'aogaina se faiga fa'ata'ita'i atamai e iai le mana e fa'aliliu ai so'o se mea i totonu o se vaega fegalegaleai, pe ie po'o laupapa. Shy Tech ua vaevaeina i ni talosaga ma'oti se tolu:

  • Fesoasoani Faʻapitoa Faʻapitoa - e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi e ala i le leo ma le taʻavale, pe a uma ona tuʻuina atu le faʻatonuga "Hey, BMW" (o fea na matou vaʻaia ai lenei mea?). E ala i le tu'ufa'atasia atoatoa ma le atulaulau numera, feso'ota'i ma BMW Connected, masini ma e o'o lava i fale atamai, e mafai ai fo'i ona tapuni pupuni o lo tatou fale e fa'aaoga ai na'o tatou leo.
  • Mea Atamai - Nai lo le faʻaogaina o le paʻi paʻi e faʻatino uma ai faʻatonuga, i le Ease mode, e mafai lava ona tatou liliu atu i le ogatotonu faʻamafanafana ... faia i laupapa. O taga o lima ma lima e mulimulitaia ma le toto'a i togitogi o le malamalama. I tua, o le ituaiga lava lea e tasi o fofo, ae o le faʻaaogaina o le ie o loʻo i luga o le nofoa, faʻagaoioia ma le paʻi o se tamatamailima, ma le faʻaogaina o taga e pulea uma ai poloaiga, lea e mafai ona vaʻaia e ala i le LED i lalo o le ie.
  • Intelligent Beam - o se faiga faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e vaʻaia faʻamatalaga (mai tusitusiga i ata) i luga o soʻo se mea, faʻapea foʻi ma le fefaʻasoaaʻi. Mata o lona uiga, i se taimi umi, o le iuga o lau?
BMW Vision iNEXT

A'o le'i taunuu le iNext Vision...

… BMW o le a iai ni taavale fou 100% eletise i luga o le maketi. Le Mini Eletise, faʻamoemoeina e le manatu tutusa i le tausaga talu ai, o le a oʻo mai ia i matou i le 2019; ma le BMW iX3 na taʻua muamua, na faʻaalia foi, mo le taimi nei, o se faʻataʻitaʻiga, i le Motor Show mulimuli i Beijing.

Faitau atili