Bridgestone/First Stop Guard o le a amata i le faaiuga o le vaiaso ma o le a mulimuli foi

Anonim

Ua uma ona i ai i le aso 28 o Iuni le isi lomiga o le Bridgestone Rally/Tagata Puipuia Muamua , ma e pei o lomiga talu ai, o le mea na tupu e tatau ona galue o se fonotaga mo tagata tomai faapitoa i le lalolagi taʻavale: fefaʻatauaʻiga lautele, faʻalapotopotoga, tusitala, avetaavale, avetaʻavale muamua, ma isi ...

O le lomiga lona 23 o le Bridgestone/First Stop Guard Rally o le a iu ina iai se uiga faapitoa, ona o le lomiga mulimuli lea e faia. O le amataga o lenei fa'apotopotoga na amata mai i le 1988 ma talu mai le amataga o lona fa'amoemoe o le fa'alauiloaina ma fa'asalalau le itulagi o Guarda e ala i le ta'avale.

Faatasi ai ma le Faletalimalo Lusitânia i Guarda o lona nofoaga autu, o le lomiga mulimuli o le a aofia ai 'au e 47 ma le selau tagata auai, lea e seasea misia e le toatele se lomiga o lenei fonotaga.

Leoleo Rally, Nuno Antunes, i le MINI JCW GP
Nuno Antunes, i le MINI JCW GP, na manumalo i le lomiga 2018 o le Rally da Guarda.

le fa'apotopotoga

E le mafai e le polokalame ona amata le aso i se auala sili. Iuni 28th fa'atasi ai ma le tofoina o le uaina, i le galulue fa'atasi ma le Komisi o le Uaina Fa'aitulagi o Beira Interior ma fa'atasi ai ma se taumafataga fiafia.

O le gaioiga i tua o le uili e faʻaagaga mo le aso Iuni 29 , Aso Toʻonaʻi, faʻatasi ai ma le fesoʻotaʻiga i le va o pulega a Guarda ma Trancoso. O lo'o fa'aagaga le 'aiga o le aoauli mo le taulaga o Trancoso, ma o lo'o fuafua pea se asiasiga i lona nofoaga fa'asolopito.

fa'apotopotoga leoleo

I le aso Iuni 30th Ole su'ega masani ole Bridgestone/First Stop Guard Rally 2019 o le a faia, lea ole a sili atu le agile i tua o le uili o le a mafai ona talanoaina lo latou tulaga i luga o le pulelaa. O le tapunia o le lomiga mulimuli o le fa'apotopotoga o le a fatuina ma le Solidarity Action Rally da Guarda F1.

O le a iai foi Razão Automóvel i le lomiga mulimuli o le Rally da Guarda. Ia mautinoa e tulitatao i luga oa matou upega tafa'ilagi.

Leoleo Rally, Toyota GT86
I le tausaga ua tuana'i, sa le'i aunoa le Razão Automóvel i le pulega a le Toyota GT86

Faitau atili