Ma o tau o loʻo faʻaauau pea ona siitia. E te tu'uina atu le €155,000 mo lenei Supra?

Anonim

E foliga mai o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia tau o Toyota Supra (A80). Ina ua mavae ni nai masina talu ai na matou taʻu atu ia te oe le tala o se kopi 1994 na faʻatau atu mo le 106 afe euros, o le asō matou te avatu ia te oe se isi kopi o lenei ata Iapani na faʻatau mo se tau e sili atu le maualuga nai lo le mea na faʻamoemoeina.

Na faatau atu e le kamupani i Amerika i Matu o Barrett-Jackson, o lenei kopi o le 1997 na tau ai se tau maoaʻe 176,000 tala (pe tusa ma le 155,000 euros). E manino lava, o se tau i lalo ifo o le 2.1 miliona tala (e tusa ma le 1 miliona ma le 847 afe euros) lea na faʻatau atu ai le kopi muamua o le GR Supra A90, ae e ui lava i lea, e maofa lava.

O le fesoasoani i lenei Supra e ausia lenei tulaga taua o le mea moni e faapea, talu ai o se faʻataʻitaʻiga 1997, e aʻafia i le 15th Anniversary limit series. E le gata i lea, o lenei Supra faapitoa o se tasi lea o na o le 376 Targa faʻataʻitaʻiga ma le lanu uliuli i fafo ma le lanu uliuli i totonu, ma avea ai ma se faʻataʻitaʻiga e sili atu ona seasea.

Toyota Supra
Na'o le va'ai i lenei Supra e fa'amaonia ai o le gasologa o tausaga ua totoe (matua) ni nai fa'ailoga.

Na fa'atautu'i le Supra

Fa'ata'ita'i o fa'asologa uma (se'i vagana ai se ta'avale fa'atau ma se pusa fa'alalo), o lenei Supra e na'o le 112,000 kilomita i lona 22 tausaga o lona soifuaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Toyota Supra
O totonu e toetoe lava fou foi.

E le gata i lea, o loʻo i ai pea i se tulaga faʻasao atoatoa. E pei ona e faʻamoemoeina, i lalo o le pulou matou te maua ai le faʻailoga 2JZ-GTE, le 3.0 l twin-turbo inline ono-cylinder e foliga mai e fesoʻotaʻi, e pei ona tatau ai, ma se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa.

Toyota Supra

O lenei tama'i logo e fa'amaonia ai o lenei kopi e a'afia i le fa'asologa o le 15th Anniversary fa'apitoa e fesoasoani e fa'amatala le tau o lenei Supra.

E fa'amaonia uma ea nei vaega le tau na fa'atau atu ai lenei Toyota Supra? Matou te tuu atu lena mea i lau pule faitalia.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili