E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga?

Anonim

E te tu i luga, tilotilo i fafo o le faamalama, ma vaʻai i lou taualuga tele o paka i le faitotoʻa ma amata ona e mafaufau: "Maimau pe ana i ai saʻu taʻavale taʻaloga!" Ae amata loa ona e vaʻavaʻai i lau faletupe ma vave tuʻu ese lena manatu, e tumau ai iina ma e mafai ona aumaia ai faʻafitauli matuia i lou soifua maloloina mafaufau!

E pei o Razão Automóvel matou te mananaʻo e tausia a matou au faitau i le soifua maloloina lelei, ou te tuʻuina atu ia te oe 4 filifiliga o taʻavale taʻavale taugofie mo le itiiti ifo i le 2000 euros. O lo'o maua uma ile maketi fa'aoga Potukale. O nisi taimi e na'o le 2,000 euros e maua ai se ataata mai le taliga i le taliga i tua o le uili o se ta'aloga ta'aloga moni!

Aʻo leʻi faʻaali atu ia te oe talosaga, e tatau ona matou amanaia mea nei: o le fa'atauina o se ta'avale lima lua e mafai ona e maua ai ni tiga ulu. . E tele apu e ofoina ma e tele apu leaga i totonu o apu lelei. Ma i se tau maualalo, e foliga mai e sili atu apu leaga… Ae e le o se tala leaga uma, e mafai lava ona maua ni taʻavale lelei i lenei tau, e tatau ona e matua toʻa - alu i taimi uma mo se suʻega aʻo leʻi faʻatau, vaʻai. forums e uiga i le taavale o loʻo fesiligia e suʻe ai poʻo a vaivaiga ma fesili i taimi uma se manatu o se inisinia poʻo se tagata poto.

VW Polo G40.

E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga? 15894_1
O ai na manatu i lalo ifo o le 2,000 euros, e mafai ona matou mauaina sea imp! Faatasi ai ma le 113 hp ma naʻo le 830 kilokalama o le mamafa, ua tele fua lenei mo le tele o tagata soifua, o le mea moni, e tatau ona e faʻaaloalo tele e ave ai lenei taʻavale, aua o lona faʻamalolo faigofie ma taofi e manatu o latou uʻamea e le. faamagalo atu ie le poto masani.

Ma e le o se mea leaga, i lenei tusiga o loʻo matou sailia ni taʻavale e tuʻuina atu lagona malolosi ia i matou i se tau maualalo ma e leai se mea e sili atu le faʻasalalauina o lagona nai lo se taavale e taumafai e fasioti i matou i soo se itu! Na ou vaai i ni kopi lelei tele i le va o le 1,650 ma le 1,850 euros. Afai e te manaʻo i le sila taugofie, o se fofo sili lea! Afai e te fia iloa atili e uiga i lenei taʻavale taʻaloga tele, siaki le tusitusiga a Guilherme Costa!

Honda CRX 1.6

E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga? 15894_2
Pe a mafaufau i taavale taʻaloga taugofie, o se tasi o faʻataʻitaʻiga muamua e oʻo mai i le mafaufau o le Honda CRX 1.6 lauiloa ma le 130 horsepower. E ui i le faigata ona maua se faʻataʻitaʻiga i se tulaga lelei ma e leʻi fasiotia e le au fai suauʻu ma le mania o latou o tuners tetele, e aunoa ma se masalosalo o se taaloga e tatau ona amanaia. E leai ni fa'aletonu tetele e fa'asino i lenei ta'avale: o lo'o i ai se afi mata'ina ma le malosi o solofanua e fa'apolopolo mo itula ma itula o le fiafia, e maualalo ma lautele, e lelei tele le taofi ma taofi, o lo'o i ai le fa'atuatuaina o le Honda ma e leai. faaalu se tupe teu i luga o le taavale 100 km. Afai e te vaʻai i se tasi o loʻo tulaga lelei, faʻatau! E faigofie e pei o lena!

Ford Puma 1.7

E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga? 15894_3
Na manatu Ford i se tasi taimi e fai le Opel o se ta'avale ta'aloga la'ititi mo tagata laiti o lo'o manana'o i se ta'avale lalelei, ta'aloga ma taugofie. Ma sa faapena foi le Puma. E manaia le Ford Puma. O se tasi lea o ta'avale ta'aloga sili ona matagofie ua ou va'aia ma na'o lou va'ai atu e te mana'o e ta'avale fe'avea'i ma fa'aleagaina le afi 123 hp gasoline mata'ina. I le tulaga o le faʻatuatuaina, e 5 fetu ona e faʻasoa le tele o masini a le Fiesta. O lona mamafa e sili atu i le 1,000 kg. e mafai ona alu lenei taavale mai le 0-100 i le 9.2 sec. O se taavale matagofie e oo lava i le tu e maua ai le lagona o loo alu saosaoa!

Peugeot 205 GTI 1.6

E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga? 15894_4
O le umiaina o se Peugeot 205 GTI e tatau ona avea ma se lagona manaia. Muamua, talu ai o se tasi lea o taʻaloga sili ona lelei na sau mai le fale gaosi Peugeot, ma lona lua, ona o le 115 hp ma le 900 kg e mafai ona ave le avetaavale mai le 0-100 i lalo ifo o le 10 sekone. O se ta'avale fa'alagolago tele ma mo le taimi nei e leai se fa'aletonu o mea e sui ai.

O le amio i luga o le auala o se meaʻai mo i latou e fiafia i lagona malolosi! I soo se itu e sili atu nai lo le Golf GTI, o ia lava o se mea taua tele. E oo lava ia Jeremy Clarkson fai mai e le afaina pe a latou maua le 1.6 afi poʻo le 1.9 faʻasologa afi, o le Peugeot 205 GTI e manaia! E fai lava si faigata ona maua ni ta’avale fa’apenei i lalo ifo o le 2,000 euros ma o lo’o lelei, ae e le mafai, o lo’o i ai! E mafai foi ona e faitau i se auiliiliga auiliili e André Pires o lenei taavale ofoofogia!

O loʻo iai pea isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona e suʻeina: Citroen AX GTI, Fiat Uno Turbo I.E., Ford Fiesta XR2i, ma isi. E mafai foi ona e laki tele ma aveese se Peugeot 106 GTI poʻo se Golf GTI mo le 2,000 euros, ae e te manaʻomia moni lava e te laki. O le mea moni, e uiga i le mataala, avanoa o loʻo i ai i taimi uma.

E te mana'o la i se ta'avale ta'aloga? 15894_5
O le faʻatauina o se tasi o nei tamaʻi taʻavale taʻavale e mafai ona avea ma faʻatauga o le seneturi! Mo aveta'avale moni, o le i ai o masini mama ma mamana ma ni mea fa'aeletonika laiti e fafaguina ai lagona lelei e le mafai lava ona e maua e tusa lava pe iai sau 40,000 euros e fa'aalu i se ta'avale ta'aloga fa'aonaponei. O masini nei o lo'o i ai mo i tatou e fiafia ai ma fa'atasi ai ma se tau la'ititi e ulufale ai, na'o i latou e le mana'o e le fiafia!

Faitau atili