O oe foi mai le taimi o le DT 50 LC ma le Saxo Cup?

Anonim

Asu. I nai aso talu ai na ou tusia ai se tala e uiga i le faʻafitauli o le leaga o suiga o taavale Diesel. Na ou faʻamatalaina ou te leʻi tetee i le faʻaleleia o taavale, aka tuning, ma ou te talisapaia ona faʻaaliga uma, po o le a lava lo latou natura (Stance, OEM +, etc ...).

Sa ou tusia foi e i ai tapulaa e le mafai ona laasia. Ma sa ou tusia o loʻo i ai se tapulaʻa e foliga mai ia te aʻu o loʻo popole ma o loʻo faʻaauau pea ona faia le "aʻoga" i nisi o pito o le faʻalapotopotoga o tagata e fiafia i taavale: o tagata ulaula. O lenei tusiga o se tali i faitioga.

O le aso na ou lolomiina ai lena tusitusiga, e foliga mai na ou kikiina se vaega o pi. Ua leva ona ou faatalitali, ae e leʻi umi ... o nisi o feʻau faauo, faatasi ai ma finauga e puipuia ai le atunuu "tagata tamoʻe koale", na pauu i laʻu pusa meli.

O oe foi mai le taimi o le DT 50 LC ma le Saxo Cup? 15917_1
Oi... o le mea malie (faanoanoa, sa le mafai ona ou teena).

O le tusiga e toetoe lava 4,000 sea faʻaola ma faʻasalalau i luga o faʻasalalauga lautele i se saoasaoa faʻateʻia. E mafai foi ona ia talanoa e uiga i "sosola tuusaʻo" i taavale penisini ma tauvaga fana, ae ou te leʻi manaʻo e faʻafefiloi mea.

Na ou puipuia ma puipuia o le autu o suiga i taavale e tatau ona talanoaina i tua atu o le soona fai - o se tuusaunoaga ae le o le tulafono.

Fa'alogo o se gaioiga e fa'alagolago i ai le tele o kamupani, lea e tele tagata e teu fa'afaigaluega tupe ma maua ai tupe maua mai lafoga. Mo nei mafuaʻaga (ma le tele o isi) o se gaioiga lea e tatau i se fa'avae fa'aletulafono e le ave le "laau mo le vaomatua" . E le o tagata ulaula uma, tagata taʻavale i luga o auala ma isi mea e le fiafia i ai ...

e te le iloa po o le a lenei mea

O se tasi lea o fasifuaitau sa sili ona ou faitauina. O lena ou te le malamalama, ou te le malamalama, ou te le iloa le lalolagi o sauniuniga. E sa'o se vaega. E itiiti lo'u iloa ae lava lo'u iloa. Ua lava lo'u iloa e iloa ai a fai sa'o mea e leai ni pupuni mafiafia asu uliuli.

O oe foi mai le taimi o le DT 50 LC ma le Saxo Cup? 15917_2

Ou te fia taʻu atu foi ia te oe ua ou malamalama i finauga a i latou o loʻo faia nei suiga i le sailiga o le malosi sili atu. Ou te malamalama ae e le mafai ona ou taliaina. Ou te le taliaina aua e afaina ai mea uma ma tagata uma i se auala le tutusa. Ma e foliga mai ia te au o le upu le tutusa e faavae. E iai tapulaa i mea uma. E oo lava i tauvaga, ae tuu i taavale i luga o auala lautele.

O lea sei ou talanoa e uiga i loʻu taimi ...

Mo i latou e asiasi i Razão Automóvel itiiti, sei ou fai atu se mea ua uma ona iloa e le au matutua iinei: O aʻu o 32 tausaga, o aʻu mai Alentejo ma o laʻu taavale muamua o le Citroen AX. O loʻu faanoanoa tele, e le o aʻu o se "tamaʻi mauʻoa e le fiafia i tagata ulaula ona o loʻo ia te ia le taavale e manaʻo ai". Sa lelei ona sa moni…

Sei ou fai atu o oʻu aafiaga foi na laasia ma le soona fai, miti ma le "laasaga o le laina". Ahh… 70 ma 80 tupulaga si'i lou lima pe a e manatua pea le Yamaha DT 50 LC!

DT 50 LC
Le lauiloa LC.

E lei umi se taimi, ae foliga mai o se isi olaga na i ai i le faitotoa o soo se aoga maualuga le vaipuna o le Yamaha DT 50 LC i le mamao e mafai ona vaai i ai mata. Ou te manatu i lena taimi, na o le pau lava le taimi na ou vaʻaia ai se DT 50 LC o le "muamua" i totonu o se tulaga.

Si'usi'u si'usi'u, 80 cm pusa 3 , tofa autolube, xpto micas, solaaga o tupe maua, o mea fa'atulafonoina.

O le fea e sili ona savali? E le mafai ona e vaai faalemafaufau i aoauli na ou faamaimauina e talanoaina ai mataupu faapenei. E masani lava ona oo mai le tali pe a uma se leoleo loto maaa—e te iloa le mea lea ou te fai atu ai. I le va o le pepelo ma le afa o le upu moni, o loo i ai i latou o loo savavali savavali e faapea sa tuuina atu e LC le 140 km/h. O se tasi o aʻu uo na faʻafefeteina ma faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa o se tamaʻi LC le afi o le TDR 125 malosi uma (se bourgeois DT 125 R). O le savaliga moni lena… o se fusi ia Choina!

Ae leai se laisene aveta'avale, sa ou nofo i fafo (ona e leai sa'u laisene...) o le tausaga auro o le Ipu Saxo, tauvaga leo ma le fa'alogoina o le fiberglass. E le'i leva, ae aliali mai le Diesel suiga muamua. Ua oʻo mai le vaitau o faʻasalalauga vave ...

UNICORN
Na ou taumafai e suʻe le ata o le SEAT Ibiza GT TDI muamua ae na ou le mafai…

O le toatele o i tatou na sao mai i lena taimi ona o se laki. Ou te lei maua lava le fiafia i le mauaina o se Ipu Saxo, ae sa ou maua se Citroen AX Spot (ioe… Spot, e le o se Ta'aloga). O se temoni asphalt - ae le na o lena - faʻapipiʻiina i se afi malosi 1.0 l ma 50 hp. Na mafai ona ou maua se tiketi saoasaoa i lena mea. E pei? E mafai ona ou fai atu “Ou te le iloa pe faapefea” ae ou te iloa lelei pe faapefea…

Ou te fai atu lenei mea ma le le mautonu, ma se ataata i oʻu foliga ma aunoa ma se faamaualuga.

O nei aso

Na matou ola aʻe ma iloa o le 90% o a matou amioga e faʻavalevalea. I le talanoa atili e uiga i oʻu aafiaga, sa ou ola aʻe i Alentejo, lea o le talosaga atu mo se taavale "nono" mai le 14 tausaga ma faasolo atu ai e tuu le taofi lima faataamilo i se laau paina o se mea masani. O aso nei e foliga mai ia te a'u e matua leaga lava lenei ituaiga o amioga.

Fa'asalaina, e leai se masalosalo. Ae ou te faʻamoemoe e iai se aso o le a manaʻo ai loʻu atalii e fai ... o se faʻailoga ua teʻa le "vaisu".

Ae e mafai ona ou tuuina atu nisi faataitaiga. Afai tatou te toe foʻi i tua teisi i tua i le taimi, na vaeluaina le sosaiete Potukale i le va oi latou na puipuia le faʻaogaina o fusipaʻu ma i latou na puipuia e leai se aoga o fusipaʻu. Afai e faaauau pea ona tatou toe foʻi i tua, e iai foʻi i latou na finau faapea o le taavale o se mea e lē aogā.

O nei mea uma e fai mai o le mea lava lea e tasi e foliga mai e tupu ia i latou o loʻo puipuia le "asu" i aso nei. O taeao latou te toe tepa ai i tua ma fai mai, "Malo, e matua valea lava!"

Ae ui i lea, o le toe foi atu i le "fanua o tagata matutua", ou te toe faamamafa atu: e tatau ona tatou faaauau pea ona puipuia se fuaitau ua leva, ae e moni, "o le faʻalogo e le o se solitulafono!". E le o se solitulafono, ma i le tele o tulaga e faʻaleleia atili ai le saogalemu o faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. Ae ina ia le fenumiai le laau ma le vaomatua, e tatau ona tatou tetee atu i le "tapuaiga a le au ulaula". Ou te manatu lava e leai se avanoa o tagata tamo'e koale a le atunuu i tagata e fiafia i taavale. Ou te malamalama i au finauga ae e le mafai ona ou taliaina.

Faitau atili