E te maua le lototele e tautau ai i luga o se taavale tafe?

Anonim

Razão Automóvel ma Clube Escape Livre maua fa'atasi fa'atasi e ofoina atu, lea o le a maua ai e oe le avanoa e te iloa ai lagona o le tafe, faatasi ai ma se tasi o pailate o le a auai i le Portuguese Drift Championship ma le International Drift Cup, lea o le a faia i le va o le 24th ma le 25th o Aokuso, i Pinhel i Guarda.

O le a le "Pinhel Drift"?

figure class="figure" itemscope itemtype="https://schema.org/ImageObject"> E te maua le lototele e tautau ai i luga o se taavale tafe? 15930_1

O le "Drift de Pinhel" o se mea na tupu e faʻapotopotoina le Portuguese Drift Championship ma le International Drift Cup, i le taulaga o Pinhel, le itumalo o Guarda.

O le lomiga o lenei tausaga o le a le gata ina maua 'ai mo le Portuguese Drift Championship, ae o le a toe faia foi le faʻailoga o le International Drift Cup, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale i fafo atu o le siamupini ma o le a aumaia ai Suiselani, Farani ma Sepania i Pinhel.

Drift Pinhel 2018

O le a le polokalame?

O le mea e tupu i le va o aso Aukuso 24 ma le 25 , i le aai o Pineli. O le polokalame e lua aso e amata i le itula e 9:30 i le taeao o le Aso To’ona’i, ma fa’afeiloa’i fa’afeiloa’i ona soso’o ai lea ma le fa’ata’ita’iga fua mo le siamupini a Potukale Drift, ma le fa’atonuga mo le 15:45. I le Aso Sa, o le siamupini a Potukale e faʻaauau mai le 11am, faʻatasi ai ma taua ma faʻauʻuga o loʻo finau seia oʻo ile 4pm.

O le a se mea e mafai ona ou maua?

O le 4 manumalo o le tauvaga na manumalo i se tasi o le 4 co-drive mo le "Drift de Pinhel". E lua ta’avale fa’atasi e faia i le Aso To’ona’i ae lua isi ta’avale e faia i le Aso Sa. O tagata manumalo e tatau ona i ai i Pinhel, i le 11:00 i le taeao, faatasi ai ma le failautusi o le mea na tupu.

DRIFT Pinhel 2018

E mafai faapefea ona ou auai?

Ina ia i ai ma se avanoa e manumalo ai i se tasi o taʻavale e fa e tatau ona matou ofoina atu, naʻo le alu i la matou Instagram ma faʻamatalaga i lenei ata e ala i le faʻailogaina o le uo o le a fesoasoani ia te oe e manumalo i lenei taui. E tatau ona mulimuli uma ia Razão Automóvel ma Clube Escape Livre ile Instagram.

E mafai ona e auai i taimi uma e te manaʻo ai, pe afai e te faʻailogaina se isi uo.

E iai se'ia 23:59 i le Aso Sa, Aukuso 18 e te auai.

O le ata lea e tatau ona e faʻamatalaina ile Razão Automóvel's Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

tulafono o mea e fiafia i ai

  • O lenei fiafiaga ua faamoemoe mo matutua atu i le 18 tausaga , o loo aumau i Potukale.
  • O le manumalo e tatau ona avanoa e auai i le 24th po o le 25th o Aokuso, i le mea na tupu "Drift de Pinhel", i Pinhel na Guarda.
  • Ole tauvaga e faia ile Razão Automóvel's Instagram.
  • E tatau ona e iloa sau uo i faʻamatalaga ma e tatau ona mulimuli uma ia Razão Automóvel ma Clube Escape Livre ile Instagram.
  • E mafai ona e auai i taimi uma e te manaʻo ai, pe afai e te faʻailogaina se isi uo.
  • E na'o le tasi le tagata e manumalo e mafai ona manumalo.
  • O sui e le usitaia tulafono o le tauvaga o le a le faitauina.
  • E muta le tauvaga ile 23:59 ile Aso Sa, Aukuso 18.
  • Ole fa'ai'uga ole tauvaga ole a fa'ailoa ile Instagram Stories, ile Aso Gafua, Aukuso 19th.
  • O le a fa'afeso'ota'i i latou e manumalo e ala i le fe'au a le Instagram ma e o'o i le 23:59 i le Aso Gafua Aukuso 19th e tali mai ai.
  • Afai e le tali mai se manumalo i totonu o le taimi e gata ai, o le a faia se se'i fou ma fa'alauiloa se manumalo fou.
  • O se'i o le a faia e ala i se tulaga e filifili ai se tasi o fa'amatalaga i le ata o le tauvaga.
  • E le nafa le Razão Automóvel mo soʻo se faʻalavelave poʻo faʻaletonu komepiuta i luga o le tulaga faʻaaoga mo le ata.
  • Afai e iai ni au fesili pe mana'o e lipoti atu se fa'afitauli e feso'ota'i ma lenei fiafia, lafo mai se imeli i [email protected].
  • O lenei taui e le mafai ona liua i tupe.

Faitau atili