O le Pinhel Drift ua uma i lenei masina. Ia iloa le au fai saofaga

Anonim

I le va o aso Aukuso 24 ma le 25 , ua toe "aveina" Pinhel ma le iloa o lenei lomiga lona fa o le "Drift de Pinhel" o loʻo pulea, o le Clube Escape Livre ma le City Council of Pinhel.

E pei o le taimi ua tuanaʻi, o le lomiga o lenei tausaga o le a le gata ina sikoa sikoa mo le Portuguese Drift Championship ae toe fai foi le taui o le International Drift Cup, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale i fafo atu o le siamupini ma o le a aumaia ai Suiselani, Farani ma Sipaniolo tagata tietie i Pinhel .

I le aotelega, e 18 pailate o le a auai i le International Drift Cup. Faatasi ai ma le au Potukale, o igoa e pei o Rui Pinto (pailate amepasa o le mea na tupu), Marcos Vieira ma André Silva e tulaga ese. Faatasi ai ma tagata ese, o le Spanish Martin Nos ma Hector Guerrero, o le Farani Sebastien Farbos ma Frank Lager ma le Swiss John Tena ma Michael Perrottet e tulaga ese.

O le Pinhel Drift ua uma i lenei masina. Ia iloa le au fai saofaga 15931_1

O masini o le a savali ai iina

Faatasi ai ma taavale o loʻo faʻaaogaina e avetaʻavale o le a auai i le "Drift de Pinhel", o le tele o le BMW, faatasi ai ma le lauiloa E30 ma le E36. E ui lava i lea, e tele Nissan 200 SX o le a iai foi i le tuuga a Beira ma e oo lava i se Opel o le a tietie ai iina.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei ona i ai talu mai le 2017, e faaopoopo atu i ipu o tauvaga e lua, o le "Drift de Pinhel" o le a faʻamoemoe foi i le faʻatagaina o le Daniel Saraiva Trophy. E maua le manumalo ile fa'ai'uga tu'ufa'atasi a le 'au a le CN Racing ma le fa'atonu.

Pinhel Drift

O le polokalame e lua aso e amata i le itula e 9:30 i le taeao o le Aso To’ona’i, ma fa’afeiloa’i fa’afeiloa’i ona soso’o ai lea ma le fa’ata’ita’iga fua mo le siamupini a Potukale Drift, ma le fa’atonuga mo le 15:45. I le Aso Sa, o le siamupini a Potukale e faʻaauau mai le 11am, faʻatasi ai ma taua ma faʻauʻuga o loʻo finau seia oʻo ile 4pm.

Faitau atili