Slalom Sprint saunia e Figueira de Castelo Rodrigo. Na faapefea?

Anonim

Faʻatulagaina e le Clube Escape Livre ma le Municipality o Figueira de Castelo Rodrigo, le Slalom Sprint toe foi i le ogatotonu o le gauai i le va o le 20th ma le 21st o Iulai i le nuu o Beira.

I le aso muamua, Aso Toʻonaʻi, na taʻalo ai le Castelo Rodrigo Slalom, le 6th tauvaga o le Portuguese Skills Championship, i le Municipal Stadium o Figueira. O le tuuga, na finauina i le fa taimi, e 22 tagata tietie, o le saosaoa o Jorge Almeida.

Ae o le Aso To’ona’i lava, ae o le itula e 9 i le afiafi, na fa’ataunu’u ai le ta’amilosaga a le Slalom/Sprint, o se tuuga lea na manumalo ai Tiago Prata, i le uili a le Westfield, lea na sili atu ai le aofa’i o le 33 aveta’avale sa laina i le amataga.

Mulimuli ane, o le 1st Great Automobile Expertise Figueira Castelo Rodrigo sa fa'aagaga mo le Aso Sa. Faatasi ai ma le 27 tagata tietie na lesitala, i lenei tuuga sa i ai se "faalua" e Jorge Almeida, o le na toe sili atu foi i le tauvaga.

Slalom Sprint

Sa lei misi le faaaliga

I le faaopoopo atu i tuuga e tolu, o tagata lautele o loʻo i ai i Figueira de Castelo Rodrigo mo le Slalom Sprint e mafai foi ona matamata i se faʻataʻitaʻiga faʻatasi lea na faʻaalia ai e Marco Martins ma Bernardo Maia (i le Fiat 600 ma le kartcross, i le faasologa) o latou tomai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le mea na tupu, Paulo Langrouva, Mayor o Figueira de Castelo Rodrigo, na ia tautino mai "O loʻo faʻaauau pea ona faʻafaigaluega e le Munisipaʻi se tauvaga ua leva ona faʻaalia, lea e aumaia ai le tele o tagata ma le tele o tagata tietie, i se faiga paʻaga sili ona aoga ma Clube Escape Livre ma e manino lava o le mea lea. se manumalo”.

Faitau atili