Figueira de Castelo Rodrigo's Slalom Sprint ua uma nei i le faaiuga o le vaiaso

Anonim

I le va o le aso 20 ma le 21 o Iulai (o lona uiga, i le faaiuga o le vaiaso), o le a toe talimalo ai Figueira de Castelo Rodrigo i se isi lomiga o le Slalom Sprint o Castelo Rodrigo (sili atu tonu, le 21st), e lua o se vaega o le Potukale Skills Championship talu ai nei.

Ole tuuga muamua ole faaiuga ole vaiaso ole Castelo Rodrigo Slalom ma e faia ile Aso Toonai ile 2pm ile Estádio Municipal de Figueira. Ae o le Aso Toonai, ae o le 9 i le afiafi o le a faia ai le Slalom/Sprint. Mulimuli ane, mo le Aso Sa i le 2 i le afiafi, o le 1st Great Automobile Expertise Figueira Castelo Rodrigo ua fuafua e faia i luga o Avenida Heróis de Castelo Rodrigo.

O Castelo Rodrigo Slalom ma le 1st Great Automobile Skill Figueira Castelo Rodrigo e le gata o se vaega o le Raiano Skills Trophy ae o se vaega foi o le Portugal Skills Championship.

Slalom Sprint Castelo Rodrigo

O le a le toesea tagata tauva

I mea uma, o le faʻalapotopotoga o le XXI Slalom Sprint o Castelo Rodrigo e faʻamoemoe e sili atu i le 50 tagata taʻavale resitala. Faatasi ai ma nei mea, o le i ai o le tolu muamua o loʻo faʻavasegaina i le National Skills Championship e tulaga ese: Jorge Almeida, António Borges ma Dino Almeida.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le isi faatosinaga o le i ai lea o le pailate o Marco Martins, o se tasi o igoa sili i le poto panorama, ma lana Fiat 600. I le aotelega, o le aofaʻi o le 4000 euros i faʻailoga i le seti o tuuga o loʻo avanoa, ma faʻailoga o loʻo i ai. tu'u atu i le tulaga 5 i le fa'avasegaga lautele ma vasega.

Slalom Sprint Castelo Rodrigo

Ae mo le resitalaina, o loʻo tatala pea ma e mafai ona faia i le www.escapelivre.com poʻo le telefoni 271 205 285 ma le 967 899 449.

Faitau atili