O aso o tuuga tuuga a leoleo ua uma nei i le faaiuga o le vaiaso

Anonim

I le va o le aso 13 ma le 14 o Iulai (o lona uiga, i le faaiuga o le vaiaso), o le a toe faʻafeiloaia e le taulaga o Guarda nisi o avetaavale sili ona lelei i le vaaiga o taavale a le atunuʻu, e talimalo i se isi Aso Tu'uga Leoleo fa'atulagaina e le Kalapu Sola'au Sa'oloto.

Mo le taimi nei, o le mea na tupu e 40 faʻamaumauga, e aofia ai igoa taʻutaʻua i le atunuʻu (ma faʻavaomalo) taʻaloga taʻavale e tu mai e pei o Armindo Araújo, Pedro Matos Chaves, Rui Sousa, Santinho Mendes, Fernando Peres, Pedro de Mello Breyner poʻo Francisco Carvalho, e ta'u na o ni nai.

Ae mo au o le a auai i le Guarda Racing Days, o mea taua o le ARC Sport, AMSport, Sharish Gin Race Team, Can-Am Off Road Portugal, JB Racing Rich Energy ma Franco Sport.

O le a lē misia aso faamanatu

Faatasi ai ma avetaavale ua uma ona faʻamaonia mo le Guard Racing Days, Rui Sousa ma Carlos Silva na faʻailogaina foi le 25 tausaga o le tauvaga taʻavale, amata faʻamanatuga tonu i le taulaga o Beira.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma lenei faʻamanatuga, o le a faʻatautaia e le au taʻavale e toʻalua, i le galulue faʻatasi ai ma le faʻatagaina o Isuzu, Matos & Prata, le tele o taʻavale faʻatasi ma le Isuzu na mafua ai le manumalo o le T2 National Championship, ma o Rui Sousa o le a tuʻuga foʻi i Guarda. faʻatasi ai ma le MINI Cattiva Rally Raid lea o le a auai i le Baja de Aragon.

Aso Tu'uga Leoleo
I le aotelega, e fa vaega eseese o le a tamoe i Guarda.

I le faaopoopo atu i tauvaga eseese o le a faia i luga o le mauga o le faaaliga, o le a mafai e tagata lautele ona faʻafesoʻotaʻi avetaʻavale ma taʻavale faʻatauvaʻa i le autograph session na faia i Largo da Misericórdia i le Aso Toʻonaʻi, i le va o le 10 pm ma le vaeluapo. , i le aai tutotonu.

Faitau atili