O le Off Road Reason Automobile ua mae'a nei i le faaiuga o le vaiaso

Anonim

Ua toeitiiti lava uma le faatalitali ma ua oo lava i le faaiuga o le vaiaso a sau le muamua Off Road Razão Automóvel e alu i luga o le auala (pe sili atu, i luga o nofoaafi). Fa'amaopoopoina fa'atasi ma le Clube Escape Livre ma le SEAT e fai ma lagolago autu, o la tatou fa'amoemoe muamua i fanua fa'ato'aga e folafola ai se aso e tumu i lagona malolosi.

E pei ona e iloa lelei, o le Razão Automóvel Off Road o loʻo i ai se faʻamoemoega faigofie: ia ofoina atu i le aufaitau Razão Automóvel e le gata o se aso ese e faʻafesoʻotaʻi ai ma le natura, ae faʻapea foʻi ma le avanoa e faʻataʻitaʻi ai a latou (ma latou SUV) i fafo. le siosiomaga i le taulaga.

Ina ia faia lenei mea, o le Off Road Razão Automóvel o le a ufiufi auala i le va o Sesimbra ma Setúbal, asiasi i nofoaga sili ona manaia i lena itulagi ma ofoina atu se faasologa o aafiaga e amata mai i le aganuu i le gastronomical itu, ae aunoa ma le lafoaia o lagona o le atoaga. fanua.

Nofoa Recce Arrabida
E ui lava o se faʻaaliga tatala i SUV 4 × 2, o le a leai se lagona malosi i Off Road Automobile Reason.

tasi le savaliga, lua laa

Fa'atulaga e amata ile 9:00 am, ole Off Road Razão Automóvel o le a vaevaeina i ni vaega se lua. O le muamua e ave tagata auai mai Vila Nogueira de Azeitão (mai Quinta do Perú (Fale o Pinheiro Manso) i le Clube Naval de Sesimbra (lea e fai ai le aoauli) I le va, o se asiasiga taʻitaʻia i le Sanctuary o Nossa Senhora do Cabo, i Cape Espichel.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le laasaga lona lua, e toe foʻi le karavan i ala, * e alu ese mai Sesimbra agaʻi i Vila Nogueira de Azeitão lea o loʻo faʻatali ai se asiasiga taʻitaʻia i Quinta da Bacalhôa (faʻatasi ma tofo), ma i le faaiuga o le laasaga lona lua e toe foʻi ai tagata auai i Quinta do Peru (Casa do Pinheiro Manso).

Nofoa Recce Arrabida

Leai ni laasaga, ae leai ni gaioiga

Afai e te manatu o le faaiuga o le laasaga lona lua e tutusa ma le faaiuga o le Off Road Ledger Automobile ona e sese. I le tasi taimi i Quinta do Perú (Casa do Pinheiro Manso) o loʻo i ai pea ni nai gaioiga e faʻatali mo i latou e auai.

Nofoa Recce Arrabida
O Cabo Espichel o se tasi o nofoaga e pasi ai le matou taamilosaga.

Mo se amataga, o le a le gata ina mafai ona e suʻeina le SEAT SUVs i luga o se ala faʻalavelave ae faʻapea foʻi i luga o se auala i totonu o Quinta do Perú, e iloa ai le eseesega i le va o le 4×2 system ma le 4DRIVE all-wheel drive system.

Mulimuli ane, e faʻaiʻu le aso, faʻaopoopo i meaʻai masani ma le tuʻuina atu o meaʻai SPAL ma ipu, ua saunia foi se pati faaiu, o le Sunset ma DJ i Casa do Pinheiro Manso.

Le resitalaina mo le muamua Off Road Ledger Automobile ua tapunia.

Faitau atili