O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class

Anonim

O le Camino de Santiago e sosolo atu i Europa ma o uluai malaga na faia i le 9th ma le 10th seneturi, ina ua uma ona maua le tuugamau o Santiago Maior.

E ese le auala na matou faia ai, i tua o le uili. O Razão Automóvel na alu e suʻe auala o loʻo faailogaina e atigi i le va o Trancoso ma Santiago de Compostela, faʻatasi ai ma le sili atu ma le 45 taʻavale uma, i le valaaulia a Clube Escape Livre.

E silia ma le 1500 kilomita i tua o le uili

Razão Automóvel faʻapipiʻiina se karavan o taʻavale 4 × 4, ma le faʻamoemoe o le faimalaga i luga o le 500 kilomita i luga o se auala saunia e le faalapotopotoga o le Clube Escape Livre, i le va o Trancoso ma Santiago de Compostela. O le sini o le mulimuli i luga o le asphalt ma luga o le auala o nisi o seneturi-tuai auala pilgrim.

O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class 15985_1

I Viana do Castelo, o se tasi o laufanua sili ona ofoofogia i lenei taamilosaga. Na paka le karavan i fafo o le Sanctuary o Santa Luzia.

I le aofaʻi sa matou faitauina i luga o 1500 kilomita i tua o le uili o se Mercedes-Benz X-Class, mai le tuua Lisbon e toe foi mai.

nofoaga fa'asolopito

I le faʻaopoopoga i le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le gafatia i fafo atu o latou taʻavale, o tagata auai sa togafitia i latou i laufanua matagofie o le atunuu ma asiasi atu i nofoaga faasolopito o le atunuu ma Sepania.

O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class 15985_2

i le taimi o le kosi sa matou asia 12 nofoaga iloga faalelotu ma o nofoaga taua mo tagata malaga, i totonu o falesa, monasteries ma convents.

O nofoaga autu iloga o Trancoso ma Sernancelhe, o le malumalu o Nossa Senhora da Lapa, o le monastery o S. João de Tarouca, o le alalaupapa anamua ma le olo o Ucanha, o le nuu masani o Agra, o le malumalu o S. Bento da Porta Aberta ma de. Nossa Senhora da Abadia, o le monastery o Tibães, o le monastery o Oia ma le Cathedral o Santiago de Compostela o nisi o nofoaga na asia.

O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class 15985_3

le botafumeiro

I Santiago de Compostela, o le Epikopo o Guarda, D. Manuel Felício, na auai i le 117 na auai ma pulefaamalumalu i le Misasa Pilgrim i le Falesa o Santiago, lea e masani ona faalauiloa ai le ipu manogi lauiloa o le Falesa, le Botafumeiro.

O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class 15985_4

O Botafumeiro o le falesa tele a le Falesa, masalo o se tasi o mea sili ona tele i le lalolagi. O lo'o si'itia e se faiga lavelave o pulleys i alaala o le itu o le falesa, e 53 kilokalama lona mamafa ma lona fua e 1.50 m - e to'a 8 tagata e fa'agaoioi ai, e ta'ua o "tagata malaga". O lo'o fa'atumauina le mea manogi i le maualuga o le 20 mita ma e mafai ona o'o i le 68 km/h.

Va'ai ata o lenei fa'alavelave

I le 5 aso o le malaga, e faitau afe tagata na mulimuli i le ala a le matou 'au i luga o le Instagram i aso uma. Afai e te le o mulimuli mai ia i matou i le Instagram, e tatau! E tele naua mea fa'apitoa o lo'o e misia i lou le mulimuli mai ia i matou!

E sili atu i le 85 afe tagata faʻaoga faʻamatalaga na ausia i ata na lolomiina i la matou fafaga, ma 160 afe vaaiga i aso taʻitasi Instagram Stories, faʻatasi ai ma le resitalaina o le taimi sili ona lelei o le XV Off Road Bridgestone ACP Camino de Santiago.

Clube Escape Livre o le a toe foi i Santiago de Compostela i le 2020 ma le 2021. Afai e te manaʻo e auai i le isi lomiga, faʻalogo i le kalena gaioiga a le Kalapu, o se tasi o tafaoga sili ona lauiloa!

O se malaga i luga o le Camino de Santiago i le uili o se Mercedes-Benz X-Class 15985_5

Faitau atili