Mercedes-Benz avetaʻavale faʻamaonia ma sili atu

Anonim

o le taamilosaga lona lua O ia o Mercedes Off Road Experience , faʻatulagaina e Mercedes-Benz ma Clube Escape Livre, na faia i le Aso Toʻonaʻi talu ai, Me 12, i le va o Torres Vedras ma Mafra, ma le numera o tagata auai na sili atu i le lomiga muamua.

Faatasi ai ma le mafanafana o le vevela, o le alu ese atu na faia i le faletalimalo o Dolce CampoReal, i Torres Vedras, e amata i se tulaga e sopoia ala i tua ma agai atu i afi afi e siomia e laau eucalyptus, seia oo i le pito i luga o Serra do Socorro. Faatasi ai ma se vaaiga mamao e mafai ona vaʻaia e mata, i luga o le tipiina o faʻatoʻaga ma laina mauga, na asiasi atu ai le au auai i le malumalu i le lotoifale, i luga o se taʻaloga taʻitaʻia na i ai le galulue faʻatasi a le malo o Mafra.

O se tulaga fou i luga o auala palapala, i le va o matagi, faatoaga matagi ma tovine, na pasia e aunoa ma se faigata e le au taʻitaʻi, na taʻitaʻia ai Tapada de Mafra, lea na faʻaalia ai le puaa vao, le tia ma le tia, ma faateia ai le karavan.

o ia o mercedes

Mai le X-Class i le GLC, i isi uma Mercedes-Benz SUVs ma tekinolosi 4Matic.

O le taumafaiga lona lua a She's Off Road Experience o se isi mea mataina. Na matou toe luiina foi "Mercedes-Benz tamaitai" e alu ese mai le auala, e ala i laufanua matagofie, faʻamalosia lo latou sootaga ma le Mercedes-Benz brand. O se fiafiaga tele le mafai ona faasoa atu o lagona ma aafiaga o loo tumau pea i manatuaga o i latou na auai i lenei faamoemoe. O se mea matou te mananaʻo e faʻaauau pea ona faʻalauiloa i le tele o fuafuaga a She's Mercedes.

Cátia Magalhães, e nafa ma le Digital Communication ma Mercedes aʻu

Na sosoo ai ma le taʻamilosaga taʻitaʻia o le Mafra National Palace, faʻatasi ai ma ona potu tetele e ufiufi i maamora, ie tapoleni, tapoleni ma meafale, lea na faʻaopoopoina i le malamalama e uiga i le olaga tautupu. O le isi auala na tofotofoina ai le tomai o le avetaavale i luga o auala oneone ma pefu, i tafatafa o le sami, a o lei toe taliu atu i le faletalimalo, mo se taumafataga mama ma le ofoina atu o ipu SPAL.

Fa'apea fo'i le avanoa mo ta'avale Mercedes-Benz e iloa ma tofo ai nisi o uaina mai le itulagi o Torres Vedras - European City of Wine i le 2018.

o ia o mercedes

I totonu o le Tapada de Mafra, sa mafai ona vaʻaia le tele o aiga o puaa vao.

O se fiafiaga tele mo i matou, Torres Vedras, le talimalo i se isi mea na faʻatulagaina e le Clube Escape Livre, ma faʻatagaina ai le au auai e iloa la matou teritori, aemaise lava le Faʻafanua Puipuia o le Lotoifale o Serras do Socorro ma Archeira, ae faʻapea foʻi ma uaina mai Torres Vedras. ma Alenquer, i lenei lava tausaga patino lea o teritori e lua o le European City of Wine, o se faailoga taualoa e RECEVIN - European Network of Wine Cities. Toe feiloa atili.

Carlos Bernardes, Pulenuu o Torres Vedras

O Razão Automóvel, paaga faasalalau a le Clube Escape Livre, na faia foi se tauvaga, faʻasalalau se faʻasalalauga mo le au faitau ma le au mulimuli e toʻalua, oe mafai ona fiafia i le mea na tupu i tua o le uili a Mercedes-Benz GLC ma le 4Matic technology.

Faitau atili