Ua uma ona matou misia le Mercedes-Benz SLS AMG

Anonim

O le Mercedes-Benz SLS AMG na fa'aigoaina tauagafau e Jeremy Clarkson o "se tasi o ta'avale sili ona lelei i le lalolagi".

O le "gogo" faʻaonapo nei (a.k.a. Mercedes-Benz SLS AMG), na gaosia i le va o le 2010 ma le 2014, na faʻatusatusa i taʻavale sili ona lelei o le taimi. Jeremy Clarkson, o le sa avea muamua ma Top Gear presenter, na taʻua foi o se tasi o mea sili: sili atu le malosi nai lo le 458, sili atu le leotele nai lo le Gallardo ma sili atu le malie nai lo le 911 Turbo.

O se faʻataʻitaʻiga na faʻasalalau i le tele o faʻaliliuga, e aofia ai le Final Edition - lea na avea o se faamavaega i le "pomu" Siamani.

E LE'I MISIA: Audi quattro Offroad Experience i le itulagi o le uaina o Douro

RENNtech, fa'apitoa vaega fa'atau oloa mo fa'ailoga e pei o Mercedes-Benz, Porsche, VW, Audi, BMW ma Bentley na filifili e tu'uina atu i ai sina fa'aleleia o fa'atinoga. Faʻafetai i le suiga i le pulega faaeletonika (iunite pulea), o le Mercedes-Benz SLS AMG Black Edition ua tuʻuina atu nei le 667 hp, 35 hp sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua.

Mercedes-Benz SLS AMG

E oʻo lava i le 631hp na faʻatauina aʻo leʻi faʻaleleia i lima o le RENNtech, o le Mercedes-Benz SLS AMG ua uma ona i ai i le vaega o taʻavale laiti-4, lea e oso mai le 0-100km / h i lalo ifo o le 4 sekone. O lea ua folafola mai o le a sili atu ona itiiti.

O ta'avale tetele i aso nei - pei o le McLaren 650S, Lamborghini Huracán po'o le Ferrari 488 GTB - e sili atu le saoasaoa, e mautinoa lava ... Ae o le "pi'o" o lona masini V8 fa'anatura e le mafai ona tutusa.

Mercedes-Benz SLS AMG

Ata: RENNtech

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili