Volkswagen Amarok V6 X-Class counterattack ma 258 hp fesuiaiga

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia, i le Frankfurt Motor Show mulimuli, o se faʻataʻitaʻiga ua taʻua o le "Aventura Exclusive Concept", Volkswagen Commercial Vehicles na filifili e faia le "faʻamataʻu".

Ole Volkswagen Amarok e sili ona malosi, e oo lava ile 3.0 lita V6 TDI, ae o lea ua iai le 258 hp i le 3250 rpm o le malosi ma le 580 Nm o le torque i le 1400 rpm. - o se faʻaopoopoga o le 33 hp ma le 30 Nm o le malosi faʻatusatusa i le lomiga o loʻo i ai nei.

E tutusa lelei lava le mana e pei o le Mercedes-Benz X350d 4Matic-Class, ae o le leaga o le vaega faapisinisi a Wolfsburg e le gata iina. I se isi itu, o Amarok V6 o loʻo i ai foi se galuega Overboost, lea, pe a faʻaaogaina ma e oʻo lava mo sina taimi pupuu, faʻateleina le malosi ile 272 hp!

Volkswagen Amarok Adventure

E pei o le fa'aletonu le malosi, o le Amarok fou o lo'o i ai le 4Motion fa'a-uili uma ma le valu-saosaoa otometi fa'asalalau.

Tele meafaigaluega

I le faaopoopo atu i se afi sili atu le malosi, o le pito i luga o le Amarok, e maua naʻo le maualuga o meafaigaluega maualuga, Highline ma Aventura, faʻaalia foi nisi o tala faʻalelei, e pei o le aofia ai o talosaga titanium i luga o le taualuga ma pou, i totonu. fa'aopoopo i nofoa pa'u o Nappa ua leva ona iloa.

O lo'o maua fo'i le 20" uili fa'atasi ma le fa'ai'uga o le kalafi pogisa, fa'apea fo'i ma le Green Peacock, e ui na'o le Adventure version.

Bi-xenon optics, o se pa puipui, moli otometi ma solo mata matagi, moli puao ma le faʻaogaina o le piʻo ma faʻata i fafo e mafai ona fetuunai eletise o se vaega foi o le lisi o meafaigaluega. O meafaigaluega uma ua fa'atulagaina e pei o fa'ata'ita'iga i le Adventure version, ae filifili i Highline.

Avanoa nei mai le 51 384 euros

O le tauvaga tuusao o le Mercedes X-Class 350d 4MATIC, o le Volkswagen Amarok V6 fou o loʻo avanoa nei, e faʻatonu, i Siamani, ma tau e amata ile € 51,384 (Highline) ma € 58,072 (Adventure).

O tau, e le gata i lea, e maualuga pea, pe a tatou manatu, mo le tusa ma le 2000 afe euros, e mafai ona faʻatau se Touareg, faʻatasi ai ma se afi V6.

Faitau atili