Ua toe foi mai Hummer, ae le o le auala e te mafaufau ai

Anonim

Ina ua mavae le tusa ma le iva tausaga "ua mou", le igoa Hummer o le a toe foʻi i le ofo a le GM, ae leʻo pei ona faʻamoemoeina e le toʻatele. O lena mea nai lo le faʻaaogaina e faʻailogaina ai se faʻailoga tutoʻatasi e pei ona tupu i le taimi ua tuanaʻi, o le a faʻaaogaina le igoa e faʻailoa ai se 100% eletise GMC faʻataʻitaʻiga, le Hummer EV.

Mo le taimi nei, o le foliga mulimuli o le Hummer ua toe foʻi mai o loʻo tumau pea ona vaʻaia, ma le teaser na faʻaalia e le GMC ma le faʻaaliga faʻataʻitaʻi na faʻaalia i le Super Bowl ma e oʻo lava i le tagata taalo pasiketipolo LeBron James o le tagata autu e taulaʻi atu i le pito i luma. .

Mai le mea na mafai ona matou vaʻai i ai, e ui lava i le aofaʻi o le eletise, o le GMC Hummer EV o le a faʻaauau pea ona faʻaalia foliga saʻo, ma le ono tuʻu saʻo ma faʻamalamalama faʻamalama ma sikuea sikuea moli o loʻo tu i fafo.

Ma le mea mulimuli, e ui lava e leai se faʻamaoniga aloaia, e foliga mai o le toe foʻi mai o Hummer o le a faʻaalia o ia o se pikiapu. Afai e faʻamaonia lenei mea, o le GMC fou o le a avea ma isi tauva mo Tesla Cybertruck.

mea ua uma ona iloa

Mo le amataga, o le mautinoa muamua e uiga i le GMC Hummer EV fou o le a faʻaalia ia Me 20th. E ui lava i lea, o le taunuu mai i luga o le maketi e tatau ona naʻo le tautoulu o le 2021.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I faaupuga faʻapitoa, fai mai GMC o le Hummer EV fou e tatau ona i ai le 1000 hp o le mana, 15,000 Nm o le torque (i le uili) ma o le a mafai ona faʻavavevave i le 96 km / h (60 mph) i le na o le 3s, numera e sili atu le fetaui ma se hypersport nai lo se sui i se faasologa o le auala "monsters".

Mo isi, o mataupu e pei o le malosi o le maa, numera o afi poʻo le tutoʻatasi e tumau pea ona le iloa.

Faitau atili