Vaaiga i totonu. Le taugofie Skoda SUV e te le mafai ona fa'atau

Anonim

O loʻo i ai se misiona a Skoda e faʻatoʻilalo Initia mo le Volkswagen Group, lea e talitonu o le paʻu o lenei maketi ua lata mai. le manatu Vaaiga i totonu , faʻaalia i le aso aʻo leʻi tatalaina faitotoa o le New Delhi salon i le 7th o Fepuari, ma faʻapea e foliga mai o se Trojan Horse mo sea ausia taua.

O loʻo faʻamoemoe e taunuʻu i le maketi a Initia i le ogatotonu o le 2021, pe a oʻo mai le malamalama o le aso i luga o lena subcontinent, o le Skoda Vision IN e tatau ona avanoa mo se aofaʻi e tutusa ma le 10 afe euros.

Maketi fou, uiga fou

Soo se taimi lava e faʻaalia ai e se taʻavale se faʻataʻitaʻiga fou, o loʻo i ai se popolega e faʻaleleia ona uiga faʻamalosi, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i le lelei o le fetuutuunai i le va o le mautu ma le mafanafana, a itiiti mai i totonu o taʻavale e faʻamoemoe mo le tele o tagata faʻatau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo se taavale e manaʻo e faia i le maketi a Initia, o nei uiga e le taua tele, e mafua ona o le faʻapitoa o auala poʻo, sili atu, o auala.

O iinei, o uiga taua mo le manuia o le mamalu i foliga vaaia, mafanafana ma le maualalo o tau o gaosiga, ina ia mafai ai ona ofoina atu le tau sili ona tauva e mafai i se tagata faʻatau e maualalo le mana faʻatau.

Skoda Vision IN

Laiti i fafo, tetele i totonu?

O le Vision IN concept, e vave ona iloa o se Skoda e ala i le lapo'a pito i luma ma le mata ma'ai, e ofoina atu se vaaiga i le auala e manaʻo ai Skoda e amata faʻataunuʻuina le misiona na tofia i ai e le Volkswagen Group.

Skoda Vision IN

O lona umi o le 4.26 mita e sili ona fetaui ma le talaaga o le tagata Initia o loʻo faimalaga i totonu o taavale faʻapitoa, e tusa lava pe tatau ona felauaiga aiga tetele, lea e taʻitaʻia ai le au gaosi oloa e faʻaaoga lo latou atamai ma le fatufatuaʻi e tuʻu le "Rossio i luga o le Street da Betesga. ”, o lona uiga, pulea e fetaui laina e tolu o nofoa nofoa i se avanoa itiiti.

O le Renault Triber, lea e fua na o le 3.99 mita, e mafai ona faia, o lea o le a leai se isi filifiliga mo le Skoda's series-production model, faʻamoemoe e taunuu i le amataga o le 2021, nai lo le ofoina atu o le tali tutusa.

Skoda Vision IN

Economies of scale e tatau ona faʻatagaina, e le itiiti ifo ona o le faʻavae o le MQB-A0 lauiloa (lea ua uma ona faʻaogaina i luga o le Skoda Kamiq, lea e naʻo le 2 cm puupuu), lea o le a faʻafetaui mo le maketi i le lotoifale i le nofoaga autu inisinia. i Pune, i Initia.

Tekinolosi o le a le misi

O le manatu o loʻo faʻaalia i le Auto Expo 2020 o loʻo faʻapipiʻiina i le 1.5 TSI afi ma le 150 hp, e fesoʻotaʻi ma le fitu-saosaoa lua-clutch faʻapipiʻi otometi, ma o le a avea ma pito i luga o le tele o le tele o afi mo le "Indian Kamiq" . Ina ia tauva i tulaga tau, o le Vision IN o le a maua ma afi tolu-silinder, ma le lita o le gafatia.

I totonu, o loʻo i ai se ituaiga o tioata Maharaja o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le pito i luga o le laupapa laupapa, o se "maa taua" e faʻatatau i le Czech faʻapitoa ma e tatau foi ona faʻafetaui manaoga taugata o se vaega toʻaitiiti o tagata faʻatau i le lotoifale.

Skoda Vision IN

O le 12.3 "centre touchscreen e talafeagai mo le gaosiga o le gaosiga o le crossover aua i Initia o mea faʻaoga infotainment e sili ona taua e tagata faʻatau, po o le a lava le vaega. Volkswagen o loʻo tuʻuina atu uma ana tomai i fesoʻotaʻiga, ina ia i ai i lenei faʻataʻitaʻiga le Apple CarPlay ma le Android Auto, e oʻo lava i le manatu o le pito sili ona taua e le o iai ni mata faʻafuainumera mafai.

Skoda Vision IN

E fia le tau?

O le crossover a Skoda ua mamanuina e faatosina i le vasega pito i luga-ogatotonu i Initia, taumafai e faatosina tagata faatau o tauva e pei o Kia Seltos po o Ford EcoSport e totogi teisi atu mo le mamalu e fesootai ma le vaega Siamani (lea o le a faatau atu foi le Volkswagen T i lenei. maketi) -Roc, lea e tutusa le fa'avae ta'avale).

Skoda Vision IN

O le mea lea, o lona tau e tatau ona i le va o le 10 afe ma le 13 afe euros. Tau taugofie mo le mea moni a Europa, ae o le a tulaʻi mai ai ni luʻitau i lenei maketi lea e tele taʻavale e itiiti ifo i le 7000 euros ...

Faitau atili