Fa'atauga i Siamani toe maua fa'afetai i... Diesel

Anonim

Faatasi ai ma le 284 593 iunite na resitalaina ia Oketopa, o le maketi taʻavale Siamani ("naʻo" maketi tele a Europa) na faʻatupulaia 13% i le masina talu ai, e tusa ai ma faʻamatalaga KBA.

O le siʻitia tele e mafua mai i le "hangover" o le tausaga talu ai, e mafua mai i le faʻaofiina o le WLTP, lea na mafua ai le pa'ū lautele o le faʻatauga o taavale fou i Europa i le kuata mulimuli o le 2018.

O le si'itia fo'i ua atagia mai ai le si'itia o fa'atauga i va'a ma... le toe fa'aleleia o tiso.

Ae tatou o i vaega. E tusa ai ma vaʻa, ia Oketopa na faʻatupulaia le faʻatauga 16%. I le vaega tumaoti, o le maketi Siamani na vaaia le tuputupu ae o le 6.8%. Ae mo ituaiga, Porsche, Audi, Tesla, Alfa Romeo ma Renault o i latou ia na ausia taunuuga sili ia Oketopa.

Toe fa'aola le kesi

E ono fa'amata'u ma ua tu'ulafoa'iina fo'i e le tele o ituaiga, ae o fa'ata'ita'iga Diesel o lo'o fa'aauau pea ona fa'atau atu ma i le masina o Oketopa na latou siitia 9.6% , maua se sea maketi o le 30.9%.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava o lenei sea maketi o le maualalo talu mai le tausaga 2000, e tusa ai ma Reinhard Zirpel, peresitene o le VDIK importers association, o lenei taunuuga na taofia ai le tulaga o le pau o le faatauina atu o Diesel models i le maketi Siamani - o se tulaga ua matauina i le maketi Siamani. talu mai le amataga o le tausaga.

Ae mo le isi vaega o le maketi, i faʻataʻitaʻiga penisini, na faʻatupulaia le faʻatauga i le 4.5% ia Oketopa (maua le 57.7%) o sea maketi. I trams, o le tuputupu ae o le 47%, ae o le maketi o le 1.7%. Mulimuli ane, o faʻatauga o hybrids na faʻatupulaia le tele (139%) e oʻo atu i se vaega o le 9.3%.

Faitau atili