HSV GTSR Maloo W1. Pi'iga po'o ta'aloga? E lua ma o lo'o fa'atau atu

Anonim

O se ituaiga o mea faʻapitoa i Ausetalia, o le lauiloa Ute (i se faapuupuuga o se pikiina e maua mai se faʻataʻitaʻiga pasese mama) o loʻo i totonu o le HSV GTSR Maloo W1 lona maualuga maualuga.

Na faia e Holden, o lenei Ute e matua seasea lava, ma, e foliga mai, na o le fa i le lima kopi na faʻatau atu i tagata faʻapitoa.

I le taimi nei, i le amanaia o le naunau o Ausetalia mo lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga ma le seasea o le HSV GTSR Maloo W1 e le o se mea e ofo ai le kopi o loʻo tatou talanoa ai i aso nei o loʻo faʻaosofia ai tauofoga masani o faʻatauga mo ... supercars.

HSV GTSR Maloo W1

Ia, i le taimi o le tusiaina o lenei tusiga, o le tau sili ona maualuga i Lloyds Online lea o loʻo faʻatau atu ai le HSV GTSR Maloo W1 ua i ai i le 1 035 000 Ausetalia tala, e uiga i 659 afe euros!

Le HSV GTSR Maloo W1

O le seasea o lenei Ute e mafua, naʻo ma faʻapitoa, i le mea moni e leʻi faʻamoemoeina mo le gaosiga. Ina ua taofia e Holden le gaosia o taavale i Ausetalia i le 2017, na filifili le ituaiga e gaosia 275 iunite o le HSV GTSR W1 sedan i se ituaiga faamavaega.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi HSV (le vaega faʻapitoa i le gaosiga o taʻaloga taʻaloga a Holden) na manatu e faia se Ute fesuiaiga o le faʻataʻitaʻiga, peitaʻi, e leʻi "alu ese mai le pepa".

HSV GTSR Maloo W1

O le uiga o la'u tala, e le'i sau i fafo se'i vagana ua sau le Walkinshaw Performance i le vaaiga. Ina ua faia, na filifili e ave le HSV GTSR Maloo ua leva ona taʻalo ma faʻaoga le GTSR W1 suiga ia i latou.

O le taunuuga o lenei galuega o le GTSR Maloo W1 tonu lea na tatou talanoa ai i le aso, o se pikiapu ma se V8 ma le 6.2 l o le malosi, faʻamalosia e se compressor, ma e maua ai le 645 hp ma le 815 Nm.

HSV GTSR Maloo W1

O nei fuainumera e auina atu i uili pito i tua e le Tremec ono-saosaoa manual gearbox. Faatasi ai ma numera e pei o nei ma tua-uili taavale, o le mea e ofo tele ai o lenei faataitaiga e na o le 681 km i luga o le odometer.

Faitau atili