Ua ave e Mazda le MX-5 NA tolu i Tokyo.

Anonim

I le taimi o le taumafanafana, na faalauiloa ai e Mazda le amataga o le a polokalame toe fa'aleleia mo le MX-5 NA , o le augatupulaga muamua o le faʻataʻitaʻiga. O faʻaiʻuga muamua o lenei polokalame ua mafai nei ona vaʻaia i le isi Tokyo Auto Salon, lea e tatalaina ona faitotoʻa i le amataga o le tausaga fou.

Manatua o lenei polokalame toe faʻaleleia ua vaevaeina i ni vaega se lua. O le tasi e tuuto atu i le toe faʻaleleia atoa o le taʻavale, faʻatasi ai ma Mazda faʻamautinoa le toe foʻi mai o se MX-5 i se setete e latalata i le mea muamua e mafai ai. O le vaega lona lua o loʻo tuʻuina atu i le toe gaosia o vaega muamua, e pei o pulou, uili laupapa Nardi poʻo paʻu Bridgestone SF325 i uluai fua o le MX-5s muamua.

lanumoana, paepae ma le mumu

E tolu kopi o le a ave e Mazda i le Tokyo Auto Salon, e tofu ma lanu eseese - lanumoana, paepae ma le mumu. O le galuega sa fa’atinoina e aofia ai le talepeina o le ta’avale seia o’o ina totoe na o le tino, lea na toe fa’aleleia mai mea uma na fa’aleagaina ma a’a, a’o le’i toe valiina. O le afi foi na "oso i fafo" mo se auaunaga sili ona lelei.

Mazda MX-5 NA - polokalame toe faʻaleleia

E foliga mai, o taunuuga e atoatoa ma e foliga mai o nei MX-5 NA e sili atu nai lo le taimi na fou ai. , tuʻuina atu le gauai faʻaopoopo e totogi e tekinisia o loʻo pulea, lea e le masani ona maua i luga o se laina gaosiga.

Mo i latou e fiafia i ai, talu mai le aso 13 o Tesema, ua talia e le Iapani faʻailoga mai tagata faʻatau, ae, e pei ona taʻua i luga, o le polokalame o le toe faʻaleleia o le a faia faʻapitoa i fale o Mazda i Hiroshima, Iapani, mai le vaʻaiga faʻapitoa ma tupe.

E le na'o mea masani e aumai e Mazda i le faleoloa

O le Mazda MX-5 NA o le a avea ma fetu Mazda i le faʻaaliga, ae e le naʻo latou. O le Tokyo Auto Salon ua fa'amaoni i le fa'avasegaina ma le fa'alogo, o se avanoa mo Mazda e tu'uina atu ai ana fuafuaga fou.

Mazda MX-5

O le Mazda MX-5 Roadster Custom Style 2018, lea e faaopoopo atu i le pulou mumu, e maua ai foi se faʻamalologa fetuutuunai. O le MX-5 Roadster RF Custom Style 2018 e tu i fafo mo ana uili fou 17″.

Ma atonu o le mea e sili ona manaʻomia, o le NR-A o le MX-5 muamua i luga o se "ala faaletulafono", o lona uiga, faʻamaonia mo le savali i luga o auala lautele. . O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi faʻamalolo mai Bilstein, faʻamalosi faʻamalo i luma, se faʻamalo tele ma se faʻavaa fou mo le faʻagata-slip differential faʻatasi ai ma apaʻau malulu.

Mazda MX-5 NR-A
Mazda MX-5 NR-A

Mazda crossovers o le a iai foi. Mai le CX-8 - 20-inisi uili ma faʻaitiitia le faʻamalolo - i le CX-5 ma le CX-3 o le a faʻaalia ai se seti fou o uili.

Mazda CX-8

Mazda CX-8

Tokyo Auto Salon 2018 tatala ona faitotoa ia Ianuari 12, 2018.

Faitau atili