Stirling Moss talanoa e uiga i lana galuega

Anonim

O Sir Stirling Moss o se talatuu ola. O se ‘faamaoniga faamaonia’ o loo iai tagata ua tatau i ai le faamamaluina o lenei tofiga. Le galuega a se tagata tulaga ese.

O le faaupuga “taavale sili ona lelei ua manumalo i se siamupini o le lalolagi” atonu e foliga feteenai ae e leai. O Sir Stirling Moss o se tasi o aveta'avale sili ona lelei, ae paga lea e le'i mafai lava ona manumalo o ia i le Siamupini a le Lalolagi Aveta'avale ona o mafuaaga eseese. E leai se tasi oi latou na leai se taleni.

VAAI FOI: Turbo, afi afi, uili tua… e le o le mea o loʻo e faʻamoemoeina

Na amata e Stirling Moss lana galuega tau taavale i le 1948 i tua atu o le uili o masini o loo tatou mapuea ai i aso nei. Ua 86 nei ona tausaga, e mafai lava ona tatou mauaina o ia i tua o le uili o vasega masani i le faaiuga o le vaiaso. O le naunau mo afi o loʻo faʻaauau pea ona tafe i totonu o ona veins. Sa avea ma pailate, e faavavau o se pailate!

Sa tu talu ai nei mo sina taimi, nofo i lalo ma filifili e faasoa mai ona manatuaga ia i matou. Siaki le vitio, lea e faaopoopo atu i se talanoaga transceiver ma ni manatu faaalia i le fefiloi, o se vaega maoae o le talafaasolopito o taavale.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili