O le talosaga a Waze e o'o atu i faiga fa'amatalaga

Anonim

O le Waze o se talosaga mo smartphones poʻo masini feaveaʻi, e umia e Google talu mai le 2013, faʻavae i luga o satelite faʻatautaia ma o loʻo iai faʻamatalaga taua mo avetaavale. Ma le le tele o le lalolagi o aveta'avale.

Mo oe e iloa ma faʻaoga Waze i aso taʻitasi, matou te iloa lelei le mafuaʻaga e te faia ai, faʻaopoopo i le manaʻo e "sosola" feoaiga. Ua lelei, ua tatou sola ese foi.

Mo le mafuaaga lava lea e tasi, ua uma ona matou fesili ia i matou lava i le tele o taimi pe aisea na leai ai se tasi na tuʻuina i totonu o faʻamatalaga faʻamatalaga taavale, talu ai talu ai nei o se tasi o suiga sili i taavale - fesoʻotaʻiga.

O le tali i a matou tatalo ua oʻo mai nei i lima o Ford, le kamupani muamua na tuʻufaʻatasia le talosaga i lana SYNC3 infotainment system. E ala i le AppLink, o le a mafai ona faʻaogaina le Waze i luga o le mata o le taavale nai lo le faia i luga o le telefoni feaveaʻi.

ford sync3 ala

O le a le gata ina mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina e ala i le talosaga, ae faʻafesoʻotaʻi foʻi ma le fefaʻasoaaʻi o faʻamatalaga faʻapea foʻi ma le leo faʻatonuga, masani o faiga e faʻaogaina ai faʻataʻitaʻiga Ford.

O lenei avanoa na faʻaalia i le taimi mulimuli o le CES (Consumer Electronics Show), lea na mafai ai ona faʻamaonia le faʻaogaina o faiga, lea, e ala i le faʻafesoʻotaʻi o le masini i le taʻavale, e ala i le USB, faʻaalia le faʻamatalaga o masini i luga o le lau o le multimedia a le taavale. faiga.

O la matou fa'amoemoe o le aumaia lea o se faiga fa'aletagata e fa'atatau i tekinolosi i totonu o ta'avale, e fa'afaigofie ai mo tagata ona tu'ufa'atasia meafaigaluega e sili ona taua ia i latou.

Don Butler, Pule Sili o le Ford Connected Vehicle and Services

I nai vaiaso o lumanaʻi, soʻo se 2018 Ford faʻataʻitaʻiga taʻavale faʻapipiʻiina i le SYNC 3, version 3.0 poʻo le maualuga, o le a mafai ona faʻaogaina le galuega fou. O isi ta'avale Ford ma SYNC 3 o le a mafai ona maua le fa'afouga otometi, po'o le USB, e mafai ai ona fa'aoga le galuega fou a Waze.

Mo le taimi nei, matou te le o maua lava se faʻamaoniga o loʻo galue i Potukale, ae e mautinoa lava o le a vave ona tupu i le faʻafouga ua taʻua muamua. Ae paga lea, ma e ala i le pepelo, o le gaioiga e mafai ai ona faʻaogaina le Google talosaga i le Ford system o le a naʻo le iOS masini (Apple).

Faitau atili