Lamborghini Aventador S i Sineva. Atmospheric ioe!

Anonim

O le Lamborghini Aventador S na feiloai i lenei vaiaso i Geneva i faʻamatalaga muamua talu ona faʻalauiloaina i le 2011.

I le ono tausaga talu ona maeʻa le tuʻuina atu o le Aventador i le Geneva Motor Show, ua toe foʻi mai le taʻavale taʻaloga sili mai SantʻAgata Bolognese. I le faaopoopo atu i mea faʻalelei na mafai ona suia, o loʻo i ai tala fou i tulaga tau masini ma tekinolosi.

Lamborghini Aventador S i Sineva. Atmospheric ioe! 16055_1

Ae mo le afi V12 ea, o le pulega faaeletonika fou e mafai ai ona siitia le mana i le 740 hp (+40 hp). O le saoasaoa maualuga foi na siitia mai le 8250 rpm i le 8400 rpm. Ae i totonu o le mataupu o suiga faʻainisinia, o le faʻaogaina fou (20% mama) e tatau foi ona i ai lana vaega o le matafaioi mo nei tulaga taua, ma le faʻamoemoe o se "taag" e sili atu ona faʻafefe.

E ui lava i le faʻateleina o le mana, o faʻatinoga e tumau pea i le tulaga tutusa e pei o le muamua. Taofi le le fiafia aua o lo'o faititili. O le saoasaoa mai le 0-100km/h e na'o le 2.9 sekone, 8.8 i le 200 km/h ma le maualuga o le saoasaoa e 350km/h.

Lamborghini Aventador S i Sineva. Atmospheric ioe! 16055_2

LIVEBLOG: Mulimuli i le Geneva Motor Show ola iinei

Soo se taimi lava e mafai ai e le aveta'avale ona ave'ese ona mata mai le auala, o le a ia maua se faʻamafanafanaga tutotonu ma se faiga faʻamatalaga fou e fetaui ma Apple CarPlay ma le Android Auto.

Talu ai o le malosi e le o mea uma, na galue ai foi le aerodynamics. O nisi o vaifofo aerodynamic o loʻo maua i le SV (Super Veloce) version na aveina atu i lenei "fou" Lamborghini Aventador S. Pe a faʻatusatusa i lona muamua, o le Aventador S o loʻo faʻatupuina nei le 130% sili atu le malosi i le pito i luma ma le 40% sili atu i luga o le. pito i tua. Sauni mo le isi 4 tausaga? E foliga mai.

Lamborghini Aventador S i Sineva. Atmospheric ioe! 16055_3

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili