Ua a'e Francisco Carvalho i le tulaga maualuga i luga o le pulelaa o le Rally da Guarda

Anonim

Mo le taimi lona 9 i le 21 lomiga, na toe manumalo ai Francisco Carvalho i le Rally da Guarda. E na'o le 37.49 sekone na fa'auma ai le su'ega o le fa'aogaina, ma le manumalo o le lomiga lona 20, Nuno Antunes, na o'o i le tulaga lua (41.13 sekone). I le tulaga tolu o Araújo Pereira, ma le 43.83 sekone, o loʻo tumau pea le masani o faʻaiʻuga lelei.

O le Bridgestone First Stop Guarda 2017 Rally na sili atu i le 40 'au i Cidade Alta, i se tuuga na faia i tafatafa o le maketi a le malo o Guarda. O le isi mea mataina o le tauvaga a tamaitai, lea na faailogaina i le manumalo o Cátia Mogo, lea na maeʻa le kosi i le 52.19 sekone, sosoo ai ma Teresa Reis ma Maria Albino.

Ua a'e Francisco Carvalho i le tulaga maualuga i luga o le pulelaa o le Rally da Guarda 16059_1

O le Saab 96 Rallye o le Fa'atatau Ta'avale

Na auai foi Razão Automóvel i le Guarda Rally, o le lona tolu lea o le auai sosoo, o le taimi lea i le uili o le Saab 96 Rallye. Afai e te mulimuli mai ia i matou i luga ole Instagram, o le a mautinoa lava e te iloa po o fea le taʻavale samasama sili ona matagofie i Potukale (galo Noddy, e te le maua se avanoa…)

O le Saab 96 Rallye na auai i le suʻega o le manuverability, ma Diogo Teixeira i le uili, ina ua ausia le tulaga mamalu 31 i le faʻavasegaga lautele. O le ta'avale fesoasoani a lima na fa'ailo i le ausiaina o lea fa'ai'uga.

E le gata i lea o le tauvaga, sa faailogaina le polokalame i le muai tuuina atu o le tusi a 30 tausaga o Free Escape Club History , i se fa'apotopotoga e feso'ota'i vavalalata ma le tala fa'asolopito o le Kalapu. O le isi taimi taua o le asiasiga i le Jarmelo fort, lea na laei ai Agostinho Silva i lena taimi, na ave ai le au auai i se malaga i le taimi, e ala i le talafaasolopito, talatuu ma le faalavelave e fesootai ma D. Pedro ma Inês de Castro.

Bridgestone / First Stop, lea na taʻitaʻia ai tagata auai, fusi mata, e tuʻu paʻu i luga o se faʻataʻitaʻiga ma se taavale, na filifilia i le au auai e avea ma "Best Automobile Brand in the Guarda Rally", o se taui na manumalo i le 2016 i ex- aequo e Ford. ma Renault.

Fa'atasiga Leoleo

Faitau atili