Pe a manaʻomia e se loli a Dakar ... auaunaga.

Anonim

Le Dakar 2018 ua fetuutuunai i le tele o vaega e faamaonia ai e le gata o le manaoga mo le tuuga faigata o le Dakar, ae faapea foi lona unpredictability - ua uma ona tatou taʻua nisi o mea moni e uiga i le tuuga lauiloa iinei.

E le puipuia taavale mai faigata. O latou foi, pe fesoasoani loli pe leai, o loʻo feagai ma faʻafitauli ma faigata i luga o le Dakar - e iai foʻi a matou faʻapitoa i nei "monster" sili ona mataʻina e aoga le faitau. Talitonu!

Ia, o le loli a Jordi Juvanteny, a TAGATA 6×6 o se loli tautua. Talu ai o fesoasoani i taimi o tauvaga e fa'atagaina i le va o tagata tauva, o 'au aloa'ia e fa'aogaina nei loli e tu'uina atu fesoasoani vave i a latou ta'avale pe a malepe ma/po'o fa'alavelave. O nei T4.3 vasega loli o le "faiga inisiua" a au pito i luga pe a faʻaletonu mea. Ia, ae o ai e fesoasoani i loli fesoasoani?

O le 'au, i luga o le MAN 6 × 6 ma le numera 519 sa "mailei" i le pito i lalo o se "pu", o loʻo siʻosiʻomia e mauga, e leai se auala e alu ese ai. O le loli e 12 tone ma le ta’avale e ono uili e itiiti lava se mea e mafai ona a’e ai i le malifa oneone lea na siomia ai i latou i le ogatotonu o le toafa Peru. … i le tolu aso mulimuli ane! E sa'o, leai se mea sese, tolu aso mulimuli ane.

O le aofia, na faaigoaina e Jordi Juvanteny o le "vavega," na taunuu i foliga o le "Bulldozer," o se aʻa lapoʻa Caterpillar ma anufe. Ina ua mavae ni nai itula, sa mafai ona aveese se vaega o le dune, faia se "auala" i foliga o se auala ma se paʻu mama e alu ese ai le loli.

Punavai vitio: La Vanguardia

Faitau atili