Jaguar I-Pace o le taʻavale eletise sili ona vave gaosia i Laguna Seca

Anonim

O le muamua 100% eletise SUV i le talafaasolopito o le feline brand, o le Jaguar I-Pace o lea na amata ai lana faigamalaga i se auala sili ona lelei. Na avea ma taʻavale eletise 100% televave faʻatasi ma faitotoʻa e fa i luga o le taamilosaga a Amerika i Matu i Laguna Seca, faʻatasi ai ma le taimi o 1min48.18s.

Faʻapipiʻiina i afi eletise e lua ma se seti o maʻa lithium-ion ma le malosi o le 90 kWh, faʻatulagaina i luga o le fola i le va o axles, o le Jaguar I-Pace faʻasalalau se mana tuʻufaʻatasia o le 400 hp ma le 696 Nm o le malosi. Tulaga e mafai ai ona ausia, faatasi ai ma isi faʻailoga, o le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le na o le 4.8s.

Faatasi ai ma le avetaavale faʻapolofesa Randy Pobst i le uili, o le Jaguar I-Pace HSE First Edition e leʻi suia na seti lona taimi sili i le Laguna Seca Weather Tech i luga o vae 11. Ina ua uma ona faia lenei mea, sa faamaumauina i le vitio matou te tuuina atu ia te oe iinei.

O loʻo avanoa nei mo le faʻatonuga i Potukale, faʻatasi ai ma tau e amata ile 80,416.69 euros, e aofia ai faʻamalosiaga a le malo, o le I-Pace o loʻo faʻatulagaina, i totonu ia i tatou, ma le tolu faʻamaeʻaina tulaga - S, SE ma le HSE -, faʻatasi ai ma se lomiga faʻapitoa First Edition . O le mea mulimuli, e na'o le tausaga muamua o le gaosiga e maua.

I totonu o Amerika, na faʻaalia ai le Jaguar I-Pace, faʻatasi ai ma le taʻavale fou a le I-Pace eTrophy, i le Pebble Beach Elegance Contest, o se vaega o le Monterey Auto Week, i le US.

taavale fou, tauvaga fou

I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le I-Pace, na faʻatoa faia ai e Jaguar le siamupini muamua o le lalolagi mo taʻavale eletise eletise mama - le Jaguar I-Pace eTrophy Championship.

Siamupini ta'ito'atasi e lagolagoina le fa'alauiloaina o le I-Pace, o lana tuuga muamua o le a faia i lenei tausaga, o le a fa'aalia ai le maualuga o le 20 iunite o le 100% eletise I-Pace eTrophy ta'avale - o se fa'ata'ita'iga, i le ala, o le a mafai ona e iloa, i le taimi lava lena, i lenei vitio.

Ae mo tulaga eseese o lenei siamupini fou, ua fuafua e faia i le taimi lava a o lei faia tuuga fautasi a le Formula E, i luga o ta’amilosaga tutusa i le taulaga.

Faitau atili