O le SUV fou a le Kia e taunu'u mai ile tausaga nei

Anonim

A o matou agai i luma i le masina talu ai, o le SUV B-segment fou a Kia o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga e valu o le a faʻalauiloa e le faʻailoga i lenei tausaga.

O nei aso, o le i ai o se tasi pe sili atu SUVs i le laina ua avea ma mea tatau. O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaʻoga mo lenei ituaiga o tino ma e leai ni faʻailoga o le faʻagesegese, o lea o loʻo galue Kia i se faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina i lalo ole Kia Sportage.

E le natia e le faʻailoga e manaʻo e faʻaauau pea le tuputupu aʻe i le maketi a Europa, ma o le mea lea, e taua tele le faʻalauteleina o lona lautele - o le tausaga nei lava e valu faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻalauiloa.

FA'AALIGA: Fa'aaliga muamua o le Kia Stinger fou (ola)

O lenei SUV fou o le a faʻavae i luga o le Kia Rio - lea o le a tuʻuina atu i ni nai aso iinei i Potukale - ma o loʻo i ai "i vaaiga" faʻataʻitaʻiga e pei o le Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008, Mazda CX-3, ma isi. . Ae mo le mamanu, punaoa faʻailoga, i faʻamatalaga ia Razão Automóvel i le taimi o le faʻaaliga Europa o le Stinger, faʻamautinoaina o laina o lenei faʻataʻitaʻiga o le a "matua eseʻese mai isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, tausia naʻo uiga lautele o le aiga Kia. ", faitau i le "tiger nose" grille ma foliga taʻaloga.

E tusa ai ma tala lata mai, o lenei SUV Compact o le a faʻaigoaina Stonic . O le Korea SUV ua faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Oketopa ma e tatau ona oʻo atu i maketi o le lalolagi i le 2017. Potukale o le a leai se faʻalavelave.

O le SUV fou a le Kia e taunu'u mai ile tausaga nei 16139_1
O le SUV fou a le Kia e taunu'u mai ile tausaga nei 16139_2
O le SUV fou a le Kia e taunu'u mai ile tausaga nei 16139_3
O le SUV fou a le Kia e taunu'u mai ile tausaga nei 16139_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili