O le 22nd World Meeting of the 2CV Friends e amata i le aso

Anonim

Mo le taimi lona lua i le 30 tausaga, ua maua e Potukale le Fonotaga a Uo 2CV i le Lalolagi . E pei o le 1987, ina ua faia le 7th World Meeting i lena taimi, o le nofoaga na filifilia mo le mea na tupu o Ericeira.

Faatasi ai ma le sili atu ma le 2000 taavale faʻamaonia mo le EriceiraCamping venue, o le mea na tupu, o le tele i le lalolagi, e aumaia i Potukale tagata fiafia mai le salafa o le lalolagi o le Citroën 2CV, le faʻataʻitaʻiga Farani faʻataʻitaʻi na faia i le 1930s ma na ola seia oʻo i le 1990.

E amata aloaia le polokalame i le Aso Lulu nei, Iulai 26, ma faaiuina i le aso 31 (Aso Gafua). E pei lava o se tu masani i lenei ituaiga o fonotaga, o loʻo i ai le avanoa mo ituaiga uma o gaioiga: Faʻataʻitaʻiga Faʻalelei ma Toefuataiga, Faʻamavaeina-Faʻapipiʻi 2CV, Taʻamilosaga i Ericeira-Mafra Caravan ma le PopCross Demonstration, ma isi.

O le 22nd World Meeting of the 2CV Friends e amata i le aso 16143_1

E ese mai i aso aloaia o lenei lomiga lona 22 o le faamoemoe, e lua isi fuafuaga ua maeʻa ona faia. O le "Volta a Potukale i le 2CV" ma le "Raid 2CV Potukale", lea na amata i le 15th i Mangualde - tonu lava le falegaosimea lea na sau ai le vaega mulimuli 2CV - ma faaiuina i le 28th (Aso Faraile) i EriceiraCamping.

O le taʻutaʻua o le Citroën 2CV o loʻo ola pea i le lalolagi atoa, ma o Potukale e leai se tuusaunoaga. I le faaopoopo atu i le avea ma atunuu mulimuli na gaosia le 2CV, o le gaioiga a kalapu eseese ma faʻalapotopotoga a le atunuʻu e fesoʻotaʻi ma le faʻataʻitaʻiga Farani e tumau. E le o se mea faʻafuaseʻi o le 22nd World Meeting i Ericeira na aloaia e le ACI (Amicale Citroën Internationale), o le faʻalapotopotoga e faʻapotopotoina kalapu uma ma e fiafia i le faʻailoga Farani, ma le EoTY - Event of The Year certificate.

Citroën, ioe, o se tasi o paaga i lenei mea na tupu, ma o le a auai ma le C3 fou.

O le 22nd World Meeting of the 2CV Friends e amata i le aso 16143_2

Faitau atili