Mini X-Raid. Pe a fia inu solofanua i le ogatotonu o Dakar.

Anonim

O le Dakar e masani lava ona fetu i tala malie, vitio tulaga ese ma ata o ni pepa lautele e tuu i totonu o le potu malolo, alu ... i totonu o le faletaavale. O le mea atonu tatou te leʻi vaʻaia o se tulaga e pei o le mea na tupu i le tulaga 5 ananafi ma se tasi o MINI mai le X-Raid team.

Faatasi ai ma manumalo sosoo e fa ua faamaumauina i lomiga talu ai, o lenei tausaga e lei alu i le auala sili mo le au X-Raid, lea na faalauiloaina i lenei tausaga i le Dakar ma ni manatu eseese se lua MINI John Cooper Works.

Mini Dakar 2018

Ina ua maeʻa le lafoaia o Nani Roma ma Bryce Menzies, e tele vaega na tutupu i le va o taavale a le MINI X-Raid team, ma Yazeed Al-Rajhi o loʻo alu i luga o le toafa e faasaga i le isi au taʻavale, o Filipe Palmeiro. Ioe, e tupu i le ogatotonu o le toafa, e lua taavale e fetoai i le tasi. Tasi le isi faamaoniga o le unpredictability o le Dakar.

O le taimi lea o le pailate Saudi Arabian, Yazeed Al-Rajhi, o le na vaʻaia lana taavale toso o fufulu e vai o le Vasa Pasefika. Ioe, i le ogatotonu o le toafa e mafai foi.

O nisi o tala fou ua lipotia mai o le a alu le avetaavale a le X-Raid e faamaalili le afi o lana taavaletoso, ma tuuina atu le vai e inu ai i le 340 hp, faatasi ai ma tala o loo lipotia mai o le a faateleina le vevela o le taavale solofanua. O le a mafai?

Matou te manaʻo e talitonu i le isi faʻamatalaga, o le pailate o le a faʻateleina pe a mulimuli teisi latalata i le vai, ua pipii. E masani lava o galu o le Vasa Pasefika o le a faia le vaega o totoe.

E lua ituaiga o pa'u i le oneone, ae paga lea na sese na matou filifilia

Yazeed Al-Rajhi

O le a faʻapipiʻi e le pailate se maea i le taʻavale, seʻia oʻo mai le au a Boris Garofulic, faʻaalia i le mea lona lua e le masani ai mo le X-Raid.

E ui lava i lea, o le iuga e ono sili atu ona leaga, talu ai ina ua uma ona aveese uma vai mai totonu o le taavaletoso, na mafai lava e le 'au ona ave le MINI X-Raid e faʻauma le tulaga i le tulaga 28th.

Faitau atili