O le faaiuga o le laina mo Mercedes-Benz SLC?

Anonim

Suiga fuafuaga i le Stuttgart brand. O le manuia o SUVs ma le oʻo mai o faʻataʻitaʻiga fou i le tulaga e tuʻuina atu i se tulaga lamatia e le gata i le Mercedes-Benz SLC ae o isi faʻataʻitaʻiga faʻailoga i le faʻailoga.

E pei ona matou taʻua muamua, na faasilasila mai e Mercedes-Benz ma BMW o lo latou faʻalauteleina e le gata o faʻataʻitaʻiga, faʻatumu uma mea e mafai ma mafaufauina vaega maketi ma niches, o le a faʻamutaina. Le itiiti ifo i se vaega.

O le faʻalauiloaina o SUVs ma crossovers, ma le lata mai o le oʻo mai o taʻavale eletise mama, tutoʻatasi mai le gaosiga o loʻo iai nei, e tuʻu ai le avanoa i le maketi mo isi ituaiga. Aemaise lava i latou ua leva ona faʻamatalaina ni nai voluma, o lona uiga, coupé ma cabrio.

O le faaiuga o le laina mo Mercedes-Benz SLC? 16159_1

O le tulaga lea e aliali mai ai le manu'a muamua. O le Mercedes-Benz SLC, na fanau mai i le SLK, o le a leai se sui, e tusa ai ma le Automobile Magazine. O le auala sili ona laʻititi o le "star brand" e foliga mai e oʻo atu i le pito o le laina, pe a maeʻa le silia ma le 20 tausaga i le gaosiga, i luga o le tolu augatupulaga.

Ma o le mafuaaga e le tatau ona taofi iina, aua o le Mercedes-Benz S-Class Coupé ma Cabrio e mafai ona i ai se taunuuga tutusa. Afai o nei faʻataʻitaʻiga e lua e faʻaumatia, o le a taʻitaʻia ai le toe faʻatulagaina - luga - o le isi Mercedes-Benz coupé ma convertibles (Vaega C ma Vasega E).

Mercedes S-Class Coupé

VOLVO'S 90 TAUSAGA FAAPITOA: Volvo ua lauiloa mo le fausiaina o taavale saogalemu. Aisea?

I le isi itu, o le Mercedes-Benz SL, le taʻavale sili ona faʻaalia o le faʻailoga Siamani, e faʻaauau. O lona sui, faʻatulagaina mo 2020, o le a "faʻatasi" ma le sui o le Mercedes-AMG GT. O loʻo faʻatulagaina se faʻavae fou e faʻaauupegaina ai tupulaga o loʻo sosoo mai o faʻataʻitaʻiga e lua. Ina ia aua nei laa i luga o le mulivae o le GT Roadster, o le SL i le lumanaʻi e tatau ona maua se faʻatulagaga 2 + 2, faʻaumatia le taualuga uʻamea, toe foʻi atu i le tapoleni masani masani.

Mercedes-Benz SL

Afai o le Mercedes-Benz SLC o le a sili ona afaina, o le numera o faʻataʻitaʻiga i le faʻailoga o le a faʻaauau pea ona tupu i tausaga a sau. A leai se'i tatou va'ai:

  • Le Vasega X pikiina, o se talosaga e le'i tupu muamua mo le fa'ailoga;
  • EQ, o le sub-brand lea o le a faʻatupuina ai le tele o 100% faʻataʻitaʻiga eletise, amata i se faʻasaga;
  • O se saloon fou, na maua mai i le lona lua o augatupulaga o le Vasega A (fa'amoemoe i Shanghai) ma e ese mai le CLA;
  • GLB, o se crossover lona lua na maua mai le Vasega A.

I se isi faaupuga, afai i le tasi itu o le a tatou vaʻai i le faʻaumatia o nisi faʻataʻitaʻiga, e le o faʻaalia ai o le numera o faʻataʻitaʻiga i le faʻailoga a le faʻailoga o le a faʻaitiitia, i se isi itu. O faʻataʻitaʻiga fou ua fuafuaina e tatau ona ofoina atu se faʻafefiloi sili atu ona manaia i le va o faʻatauga ma tupe maua.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili