Honda HR-V faʻafouina, ae naʻo afi fou i le 2019

Anonim

Muamua na faʻalauiloaina i luga o le maketi i le 2015, o le lona lua o augatupulaga o Honda HR-V maua, i lenei auala ma i le ogatotonu o lona taamilosaga o le olaga, se faafouga, e ui ina faaumiumi i le taimi - e ui o le faafouga stylistic o le a faia mulimuli ane i lenei tausaga, o suiga i tulaga o afi na o le a taunuu i le tausaga fou, i le 2019.

Ae mo tala fou i faaupuga matagofie, e mafai ona fai mai o le a latou le i ai tonu i tua, aua o le HR-V o le a maua sina mea itiiti nai lo se pa chrome fou i luga o le grille pito i luma, LED optics tutusa ma le Civic, toe fa'atulagaina moli i'u ma le matagi-fa'afou te'i.

I le tulaga o le tele o mea faʻapipiʻi, o le 17" uili o le a fou foi, faʻapea foʻi ma paipa taʻavale uamea. Faatasi ai ma tagata faatau e mafai ona filifili mai le aofaʻi o lanu e valu mo le tino, e aofia ai le Midnight Blue Beam Metallic o loʻo faʻaalia i ata.

Honda HR-V facelift 2019

I totonu ma mea e sili atu ona lelei

I totonu o le fale, toe faʻafouina nofoa pito i luma, ofoina atu lagolago sili atu, faʻapea foʻi ma folafolaga o se nofoaga tutotonu fou, ufiufi i mea sili atu. I le tulaga o le pito i luga, faʻaliliuina i se tuʻufaʻatasiga o le ie ma le paʻu, faʻatasi ai ma le pito i luga o le pito i luga.

Mafaufau foi e uiga i le soifua manuia o tagata o loʻo nofoia, faʻamalosia o mea faʻapipiʻi i totonu o nofoaga sili ona eseese o le tino, faʻaopoopo i le faʻaofiina o le Active Noise Cancellation system, galue e ala i le leo. E ui ina avanoa, na'o le tasi lava, i le tele o fa'aauupegaina lomiga.

Fou 1.5 i-VTEC ile ala

Ae mo afi ma e ui lava i suiga ua faia i le tino, na o le 1.5 i-VTEC penisini o le a iai i le faʻalauiloaina, ua uma ona faʻafetaui i tulafono a le WLTP. O le faʻalauiloaina o le 1.6 i-DTEC diesel, faʻafouina foi, ma le faʻaaogaina o le 1.5 i-VTEC Turbo, ua faʻatulagaina mo le taumafanafana o le 2019.

Honda HR-V facelift 2019

E tusa ai ma le 1.5 i-VTEC faʻafouina faʻanatura o le a maua mai le amataga ma o lona suiga autu o se feteʻenaʻiga maualalo i le va o le piston ma le puipui ogalaau, e tuʻuina atu le 130 hp ma le 155 Nm, faʻatasi ai ma le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h. 10.7s pe a faʻapipiʻiina i le ono-saosaoa manual gearbox, poʻo le 11.2s pe a faʻapipiʻiina i le CVT gearbox filifili.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

I le tulaga o le taumafaina, folafolaga o averesi o le 5.3 l / 100 km, faatasi ai ma le CO2 emissions o le 121 g / km, o lenei ma le CVT ua taʻua muamua - ma le gearbox, Honda e leʻi tatalaina soʻo se faʻamatalaga.

E tusa ai ma le faʻailoga Iapani, o le faʻafouina Honda HR-V e tatau ona oʻo atu i tagata faʻatau Europa, i le amataga o le masina a sau mo Oketopa.

Honda HR-V facelift 2019

Faitau atili