Amata malulu. Toe fo'i Faitotoa Pule i le Lincoln Continental

Anonim

O LE Lincoln Continental , faʻalauiloaina i le 2016, na maua mai i le faavae tutusa e pei o le "matou" Ford Mondeo, o lona uiga o le toe foʻi mai o se tasi o igoa sili ona faʻaaloalo i le talafaasolopito o le North American brand.

Na faʻasalalau faʻatasi ma faitotoʻa tatala masani e fa, ae o lea ua sauni e maua se lomiga faʻapitoa faʻatapulaʻa ma le pule i le ola i tua faitotoa , o lona uiga, o nei mea e matala i le itu faʻafeagai i luma.

O le mafuaaga? O le auala sili lea e faamanatu ai le 80 tausaga o le faʻalauiloaina o le Continental muamua, ae manatua se tasi o Continentals sili ona pele, le fa o augatupulaga (1961-1969) na faʻafeiloaʻi faitotoa pule i le ola.

Lincoln Continental

O lona igoa aloaia o Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door, ma e faamanatu ai le 80 tausaga o le faʻaofiina o le Continental muamua.

O se fofo e le masani ai ma taugata, ae e tele atu eseesega i Continentals masani - e tupu 15 cm, faʻatagaina e le gata i le pule i le ola, ae faʻapea foʻi lo latou tele tele, tatala i le 90º. Ua faigofie nei le avanoa i totonu, ona ua tele avanoa i tua.

Faatasi ai ma lenei Continental o loʻo faia le matafaioi o le pito i luga o le laina, ua faʻapipiʻiina naʻo le afi sili ona malosi o loʻo maua i le faʻataʻitaʻiga, le 3.0 V6 twin-turbo ma le 400 hp.

Lincoln Continental
O faitoto'a pule i le ola lona fa o le Lincoln Continental, na fa'amamaluina e lona sui.

Ma o iinei? O fea o i ai faitotoa pule i le ola? E ese mai i le Rolls-Royce, talu ai nei na o le lona lua o augatupulaga o le Opel Meriva ma le tamai faitotoa o le Mazda RX-8.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili