Audi Q8 faʻaalia. Anti-X6 o iinei!

Anonim

E sili atu ma le sefulu tausaga talu ona faʻauluina e le BMW le vaega SUV "Coupé" faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le X6, ma mulimuli mai ai Mercedes-Benz i le GLE Coupé, faʻauta, o le faʻailoga e fa-mama e faʻapipiʻi foi i faiga, ma faʻaalia ai le Audi Q8 - taʻaloga crossover, lea "saili e ofoina atu le sili o lalolagi uma e lua, le matagofie o se lima-faitotoa coupe ma le versatility o se SUV tele".

O se fuʻa fou i le aiga SUV o le faufale Ingolstadt, o le Q8 e faʻaalia le tutusa tutusa ma le Q7, fuaina 4.99 m umi, 2.0 m lautele ma 1.71 mita maualuga, ae tuua le manatu o le i lalo ifo - Audi's pito i luga nei. -o-le-va'aiga crossovers ua uma ona avea ma se tasi o tau sili ona maualalo a le vaega.

E fa'apea fo'i i foliga i fafo, o le Audi Q8 o lo'o fa'aaogaina le gagana fou a le ituaiga, lea na amata i le A8 fou. O lo'o aofia ai le fa'a'ala'au pito i luma e ono lau'ele'ele fa'amata'u sa'o, fa'afesaga'i i mata fa'amatagofie; o se tala fa'atusa e fa'aalia ai le pou tele C ma se laina o le taualuga; i le faʻaopoopoga i tua ma se pea o moli taʻitaʻia fesoʻotaʻi e se laina moli manifinifi, faʻapea foʻi i le LED, faʻapipiʻi i luga o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia i le tailgate.

Audi Q8 Fa'alauiloa 2018

Audi Q8

Fa'ailoga totonu mai le A8

Faatasi ai ma le uili o le toeitiiti atoa le tolu mita, o le SUV fou a Ingolstadt o loʻo faʻaalia ai foi se fale tele tele, lea na folafola e Audi e sili atu nai lo le sili atu o ana fili, o le BMW X6 ma le Mercedes-Benz GLE Coupé.

O le avanoa tele e faʻalautele atu foi i le ogalaau, lea e folafola atu ai le mamafa o le 605 l, ae e mafai foi ona oʻo i le 1775 l, e ala i le gaugau o tua o nofoa pito i tua. O se mea, e tusa ai ma le Audi i se faʻamatalaga, o le a le manaʻomia le faʻaogaina o taga tapolo se lua i se tulaga faʻafefe, lea o le a faigofie ona faʻatulagaina e faʻaogaina ai le faʻaogaina o galuega e ofoina mai e se faitotoa eletise, ma sili atu i le tulaga o le fata gaugau faitalia.

Audi Q8 Fa'alauiloa 2018

Audi Q8

Toe foʻi atu i le fale, o laina faʻatau ma le A8 fou e toe fai ma, aemaise lava, o le filifiliga mo lua paʻi paʻi e faʻatumu ai le faʻamafanafanaga tutotonu, faʻapea foʻi ma le lona tolu, faʻafuainumera atoatoa, e suitulaga i le meafaifaʻaili - faʻaleleia o le vaieli. -iloa Virtual Cockpit.

"Malo sa'o le amio"

I le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga fou, ua folafola mai foi e Audi se "taulima sili ona saʻo", faʻafetai i le faʻaogaina o se faʻamaualuga alumini, le Audi Space Frame lauiloa - o le Q8 faʻasoa le MLB Evo ma taavale e pei o le Bentley Bentayga poʻo le Lamborghini. Urus. O lea, i lenei tulaga, e tusa ma le 15% o le alumini lafo ma le 14.4% o le uʻamea maualuga-malosi.

Faʻafetai foʻi i lenei faʻavae, o loʻo faʻasalalau e le Q8 le mamafa o le "naʻo" 2145 kg, pe a faʻapipiʻiina i le poloka V6 3.0 TDI, faʻaopoopo i le faʻamautinoaina o le toso aerodynamic coefficient na o le 0.34.

Fa'apena fo'i le fesoasoani i le amio, 39 fa'afoe fesoasoani fesoasoani, tufatufaina i le aofa'i o afifi e fa, lea e ofoina atu mea uma mai le ta'avale semi-autonomous i le saoasaoa maualalo i se faiga e lapataia ai se fa'alavelave fa'afuase'i ma fa'ailoa otometi le pulega ma auaunaga fa'afuase'i pe a tupu se fa'alavelave. .

Audi Q8 Fa'alauiloa 2018

Audi Q8

O afi ma lagolago eletise

Aemaise i luga ole V6, e faʻaaogaina tekinolosi semi-hybrid e tutusa ma le faʻaaogaina i le SQ7, A8 ma le A6 lea e aofia ai se eletise eletise 48V, se maa lithium ion ma se afi-generator. Fofo e mafai ai e le Q8 ona faʻasalalau i le saoasaoa e oʻo atu i le 160 km / h ma le afi afi afi, faʻaopoopo i le toe faʻaleleia i le 12 kW i le faʻaitiitia.

Faʻafetai foi i nei faʻamanuiaga, o le Q8 faʻapipiʻiina i lenei afi e maua ai sefe e oʻo atu i le 0.7 l i le 100 kilomita.

I le tautala patino e uiga i le Q8 50 TDI version, o le V6 TDI o loʻo faʻaalia le 286 hp ma le 600 Nm o le torque, o taua, faʻatasi ma le faʻauma uma-uili Quattro ma le valu-saosaoa Tiptronic faʻasalalau otometi, faʻatagaina oe e faʻavave mai le 0 i le 100 km/h ile 6.3s.

I le amataga o le 2019, o le a oʻo mai se faʻataʻitaʻiga le malosi o lenei lava V6 (45 TDI), faʻapea foʻi ma le 3.0 TFSI gasoline engine, ma le 340 hp.

Fa'asolo ile matou Youtube channel:

I Europa mai le faaiuga o le tausaga

Fausia i Bratislava, i totonu o le falegaosimea lava e tasi e le gata i le Q7 ae o le Volkswagen Touareg ma Porsche Cayenne e sau i fafo, o le Q8 fou e tatau ona taunuu i maketi Europa, e amata i Siamani, e pei o le kuata lona tolu o le 2018.

Faitau atili