Amata malulu. O lenei fa'aaliga EQC e tumu i fa'ailoga iloga Mercedes

Anonim

E pei lava ona matou vaʻaia Audi i se taimi ua mavae o loʻo faʻaalia se faʻasalalauga e tumu i lagona faʻalagona, faʻaalia le talatuu a RS vans e faʻasalalau le taunuu mai o le RS Avant muamua i le maketi i Amerika i Matu, o lea na tuʻuina atu ai e Mercedes-Benz le tram. EQC e pei o le taualuga o se faigamalaga na amata i le silia ma le 130 tausaga talu ai.

O se malaga na amata, tonu, ma le mea ua taʻua o le taavale muamua lava, le Benz Patent-Motorwagen o le 1886. Mai lena taimi i luma, o le ata puʻupuʻu o loʻo faʻaalia ia i tatou taimi taua i le talafaasolopito o Mercedes-Benz e ala i faʻataʻitaʻiga faʻasolopito eseese o le fa'ailoga, fa'atasi i taimi uma ma le EQC, fa'amalosia le feso'ota'iga i le va o le taimi ua tuana'i ma le lumana'i e amata... nei.

O le vitio o se ituaiga o fusuaga i le va o se faʻasalalauga ma se ata vitio, e le o se mea ese i le galulue faʻatasi i le va o Mercedes-Benz ma le musika The Weeknd, o lana "Blinding Lights" e tasi e avea ma lipine.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E mafai ona e iloa uma isi Mercedes-Benz mai isi taimi e aliali mai i lenei faʻasalalauga e tumu i tala faasolopito?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili