Ineos Automotive faʻamaonia: 4x4 Granadier o le a gaosia i Potukale

Anonim

Ineos Automotive, o se faʻailoga na faavaeina i le 2017 e le piliona piliona o Jim Ratcliffe, ua uma ona faʻamaonia o le sui faaleagaga o le Land Rover Defender muamua o le a gaosia se vaega i Potukale, aemaise lava i Estarreja.

O le Bridgend-based brand e faasino i le tausaga 2021 mo le amataga o le gaosiga o le Granadier - le igoa o lenei 4X4 fou - o lona faavae e faʻavae i luga o se fausaga tuai Ford. O le mataupu o le fausiaina o galuega fou 200 i le vaega muamua, o le taunuuga o se tupe tuusaʻo e mafai ona sili atu i le 300 miliona Euro.

O le fale gaosi fuafuaina mo Estarreja o le a taulimaina le gaosiga o le tino ma chassis, faatasi ai ma le fonotaga mulimuli e faia i Bridgend, Uelese i Saute.

Le mea ua uma ona tatou iloa e uiga i le Grenadier fou

O le Grenadier fou e mafai ona faʻaalia i le amataga o le 2020. O fanua uma o le a faʻaogaina le 3.0 l inline ono-cylinder diesel engines, na amata mai i le BMW, ma o le a faʻapipiʻiina i le valu-saosaoa otometi faʻasalalau mai le ZF. I le avea ai ma "solofanua galue" o loʻo faʻamoemoe e fai, o le a mafai e le Grenadier ona toso i luga i le 3500 kg.

O le Ineos Automotive e manaʻo ia Grenadeir, o se poloketi e fai ma sui o se tupe teufaafaigaluega o le 700 miliona Euro, e avea ma oloa faʻavaomalo, ma faʻamoemoe e faʻalauiloa i Aferika, Oceania, Europa ma Amerika i Matu.

Siaki le fa'asalalauga fa'asalalau atoa iinei.

Faitau atili